www.elllobregat.com
Mor un ciclista a Begues després d’una col·lisió frontal amb un vehicle
Ampliar

Mor un ciclista a Begues després d’una col·lisió frontal amb un vehicle

miércoles 19 de abril de 2017, 18:42h
El sinistre s'ha produït a l'avinguda Plana Novella, just enmig del Parc Natural del Garraf

Un ciclista, de 53 anys i nacionalitat britànica, ha mort aquest migdia al terme municipal de Begues després de xocar frontalment amb un vehicle. L’accident s’ha produït, en concret, a l’avinguda Plana Novella, una via pròxima al Monestir Budista Sakyia Tashi Ling, enmig del Parc Natural del Garraf, molt freqüentada per vianants i ciclistes. Per la seva part, el conductor del vehicle ha resultat il·lès.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el sinistre s’ha produït a les 13:39 hores (avís oficial) i ha necessitat de cinc patrulles de Mossos d’Esquadra, dues dotacions de Bombers, una ambulància i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

NOTA: El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (3)    No(0)

+
0 comentarios