www.elllobregat.com

Un veí de Sant Boi, entre els detinguts, per estafar presumptament 50.000 euros a una dona de 57 anys

Els cinc detinguts eren comercials que van coaccionar i forçar a la víctima en la compra d'electrodomèstics

Mossos d’Esquadra, en coordinació amb la Policia Local de Manresa, ha detingut a cinc persones per presumpte delicte d’estafa a una dona de 57 anys de la capital del Bages. Una de les persones implicades és veïna de Sant Boi de Llobregat, mentre que la resta són de Granollers, Terrassa i Barberà del Vallés.

Segons fonts policials, els detinguts es van aprofitar que la senyora vivia sola i que tenia una discapacitat del 65% per vendre-li electrodomèstics tot i que no els necessitava. Fou aleshores quan la Policia Local es va adonar que la dona havia fet un pagament de 49.000 euros a aquesta empresa.

Així, en col·laboració amb la policia catalana, es va iniciar una investigació que va concloure que les cinc persones detingudes eres cinc comercials d’una empresa de Terrassa dedicava a la venta d’electrodomèstics i altres articles de neteja que coaccionaven i forçaven als usuaris per comprar els productes a un preu més car del que correspon. De fet, s’aprofitaven -com mostra el perfil de la dona afectada, que vivia sola i tenia una discapacitat- de la seva vulnerabilitat. De fet, en alguns casos, deien que els productes eren bons per la seva salut.

Un descalcificador, un purificador d’aigua o robots de cuina van ser alguns dels productes que va haver de comprar forçadament. Fins i tot, l’havien acompanyat al caixer per extreure els diners i fer el pagament.

De les cinc persones detingudes, totes de nacionalitat espanyola i d’edats compreses entre els 31 i 41 anys, tres han quedat en llibertat després de declarar. Els altres dos han passat a disposició judicial.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de Desarrollo Editmaker

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Agencia Publicitaria Llobregat, S.L. :: Raurich, 62 :: 08830 Sant Boi de Llobregat
Contacto