www.elllobregat.com
Nou pas per retirar l’antena de telefonia mòbil del costat de l’escola Sant Martí de Torrelles
Ampliar

Nou pas per retirar l’antena de telefonia mòbil del costat de l’escola Sant Martí de Torrelles

miércoles 26 de abril de 2017, 17:26h
La Comissió d’Ensenyament del Parlament aprova, per unanimitat, que la Generalitat intervingui entre Vodafone i l’Ajuntament per trobar una nova ubicació consensuada
La lluita per reubicar l’antena de telefonia mòbil instal·lada per Vodafone a tocar de l’escola Sant Martí de Torrelles suma un nou pas. La Comissió d’Ensenyament del Parlament de Catalunya ha instat al Govern, per unanimitat, a mediar entre les parts, principalment, la companyia privada i Torrelles, per trobar una nova ubicació consensuada per l'antena.

La mobilització ciutadana suma, doncs, un nou avenç per buscar un emplaçament, després que a l’octubre es signés per tots els partits la Proposta de Resolució i que s’iniciés a tràmit. Ahir, va quedar definitivament aprovada.

Pel que fa la ubicació, segons va informar la Comissió per a la reubicació de l’antena de l’Ampa Sant Martí a febrer d’aquest any, ja hi hauria un principi d’acord per portar l’antena a una pista que hi ha entre un dipòsit de can Coll i el cementiri del municipi, enmig del bosc. Tècnicament, Vodafone va acceptar la proposta, però es va negar a pagar la instal·lació de sis pals elèctrics necessaris. Fer que va deixar, de nou, el procés aturat.

La plataforma ciutadana celebra, ara, l’aprovació definitiva de la Proposta de Resolució i confia que amb la Generalitat implicada, s’arribi a un acord que faci treure l’antena del costat de l’escola.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios