www.elllobregat.com
Josep Puigdengolas (ICV), segon tinent d’alcalde de Sant Boi, deixarà la política a 2019

Josep Puigdengolas (ICV), segon tinent d’alcalde de Sant Boi, deixarà la política a 2019

martes 09 de mayo de 2017, 20:08h
L’ecosocialista va assumir la direcció del partit local l’any 2009 i ha estat el cap de llista en les dues anteriors eleccions municipals

L’actual segon tinent d’alcalde de Sant Boi i regidor d’ICV-EUiA-Més, Josep Puigdengolas, ha anunciat que abandonarà, l’any 2019, la primera línia de la política després de liderar el partit des de l’any 2011.

“És veritat que ara em trobo en el meu millor moment, feliç, liderant projectes engrescadors, sentint capacitat i control sobre la meva feina i les meves responsabilitats. Però també és cert que he arribat a la conclusió que aquest moment és precisament el millor per iniciar el sa i bon camí de la retirada. Sento que en la lluita i el treball pel Bé Comú, per Sant Boi, tothom és necessari però ningú és imprescindible. Sento que la mateixa oportunitat que vaig tenir jo al 2011 la mereixen altres. Sento que encara sóc jove. Sento que necessito canvis i que vull tenir l’oportunitat de desenvolupar-me professionalment més enllà de la política. Sento que 8 anys són molts. Sento que no continuaré el 2019”, diu Puigdengolas en un article signat a la publicació local ‘Sant Boi Diari’.

Militant d’ICV, va assumir la direcció local del partit l’any 2009 i ha estat cap de llista en les dues anteriors convocatòries electorals. Al 2011, va obtenir quatre regidors que van permetre tancar un acord de govern amb el PSC. Aleshores va ser tinent d’alcalde responsable de salut pública, medi ambient i entorn natural. A les anteriors locals de 2015, tot i obtenir 800 vots més (4.400), el grup municipal va quedar igualment amb quatre regidors i es va reeditar per segona vegada consecutiva l’acord de govern, en aquest cas, amb Puigdengolas com a segon tinent d’alcalde titular de l’àrea de Ciutat Sostenible.

Aviat va entrar a política, tenia només 29 anys, i aviat marxa, en aquest cas, amb 37. Segons sentencia a la publicació santboiana, “sortiré de la política molt jove i amb ganes de no fer política, fer altres coses”. D’aquesta manera, contundent, Puigdengolas esgotarà el mandat mentre que s’obre el dubte de qui serà la peça forta del partit, que haurà de ser-ho en el marc del procés de confluència que Iniciativa, els ‘Comuns’ i Podem intenten realitzar en el nou partit anomenat ‘Un País en Comú’.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(1)

+
0 comentarios