www.elllobregat.com
Sant Joan Despí celebra una nova edició del programa ocupacional Work Experience
Ampliar

Sant Joan Despí celebra una nova edició del programa ocupacional Work Experience

miércoles 10 de mayo de 2017, 10:20h

L’Ajuntament contractarà durant el mes de juliol una quarantena de joves per treballar en diferents departaments municipals

El programa ocupacional de Work Experience arriba un any més a Sant Joan Despí, un projecte que permet als joves de entre 18 i 30 anys de la ciutat treballar durant el mes de juliol a diferents departaments municipals.

Les inscripcions per aquest projecte ja estan obertes. Per poder presentar-se cal estar empadronat o empadronada a Sant Joan Despí, haver finalitzat els estudis de grau universitari, màster o cicle mitjà o superior a partir de 2014, i no estar treballant.

Els que estan interessats han d’apuntar-se a través del web de Promodespí. A final del mes de maig es faran dues sessions, per dur a terme la selecció dels i les participants, ajustant els seus perfils professionals als diferents departaments i serveis de l’Ajuntament.

En aquest sentit, es pretén donar una primera oportunitat a una quarantena de joves, un dels col·lectius més castigats per la crisi, que ha acabat els seus estudis recentment. L’objectiu es facilitar la seva entrada al mercat laboral dotant-los d’experiència professional. Així doncs, fomenta la formació i la inserció laboral dels joves.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios