www.elllobregat.com
Olesa obre les portes del rehabilitat Escorxador
Ampliar

Olesa obre les portes del rehabilitat Escorxador

jueves 11 de mayo de 2017, 10:13h

El govern local posa en valor la polivalència de l’equipament i ja treballa per definir els seus nous usos

Els veïns d’Olesa de Montserrat tindran, aquest cap de setmana, l’oportunitat de redescobrir un dels seus equipaments històrics, l’Escorxador, construït l’any 1927. Finalitzades ja les recents obres de la segona i tercera fase de rehabilitació, l’Ajuntament obre les portes per mostrar el ja remodelat espai interior. En concret, les portes obertes seran aquets dissabte, de les 17 a les 20 hores, i diumenge, de les 11 a les 14 hores.

Aquestes dues fases s’han centrat en la rehabilitació de les façanes, el terra, parets i altres instal·lacions i serveis de la nau principal, de 585,5 metres quadrats de superfície, que queda composada per una única planta baixa, amb un espai diàfan que inclou un escenari i altres recintes. Un dels laterals estarà reservat per l’ús de l’associació de veïns. Per tot, el regidor d’obres i edificació de l’Ajuntament d’Olesa ha qualificat el resultat de “sorprenent”, mentre que l’alcaldessa de la vila, Pilar Puimedon, ha convidat als veïns a participar en aquesta jornada per “redescobrir un espai que potser és part de la seva infantesa i perquè d’altres el puguin descobrir ara que està rehabilitat”.

I és que l’Escorxador, dissenyat per l’arquitecte Raimon Duran i Reynals, suma ja 90 anys d’història. El govern local ha destacat el caràcter polivalent que aporta el nou equipament i ja treballa, segons fonts municipals, en la definició d’usos. Ara quedarà pendent la quarta fase de rehabilitació, que intervindrà en el cos annex de l’edifici i en la millora de tota la part exterior. Es preveu una inversió municipal de 225.000 euros, que es sumaran als 480.000 aportats en les tres primeres fases.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios