www.elllobregat.com
Mossos d’Esquadra de la Metropolitana Sud hauran de resoldre el presumpte triangle amorós, de tràgic final, d'agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona

Mossos d’Esquadra de la Metropolitana Sud hauran de resoldre el presumpte triangle amorós, de tràgic final, d'agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona

lunes 15 de mayo de 2017, 12:04h

Els dos agents detinguts es troben, des de dissabte, a instàncies policials de Sant Feliu de Llobregat i Sant Boi per la presumpta implicació en la mort d’un tercer membre del cos

Cas de pel·lícula el que aquest cap de setmana ha transcendit després d’un inesperat gir que implica a dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona que, des de dissabte, es troben a instàncies policials del territori.

En concret, es tracta d’una dona, Rosa. P.V., de 33 anys i veïna de Cubelles, detinguda a la comissaria de la Regió Metropolitana Sud de Mossos, ubicada a Sant Feliu, i d’Alberto L., de 36 anys, que ha passat igualment aquest cap de setmana detingut, en el seu cas, a Sant Boi de Llobregat. Cal matisar, segons hem pogut saber, que aquesta persona no té cap vinculació amb la ciutat baixllobregatina i que, per tant, està detingut aquí per qüestions logístiques i organitzatives de la policia catalana que, això sí, volia evitar que estiguessin junts tots dos detinguts als calabossos centrals de la regió policial.

I és que els dos agents de la Guàrdia Urbana podrien estar implicats en la mort d’un tercer agent, que era, des de feia pocs mesos, l’actual parella sentimental de Rosa, Pedro R., i que va aparèixer calcinat al maleter d’un cotxe el passat 4 de maig al pantà de Foix, a Castellet i la Gornal (Alt Penedès).

Tot i l’estat en què va quedar el seu cos, la policia catalana va poder identificar aquesta persona pel vehicle i per una pròtesis metàl·lica que portava. Es tractava d’un guàrdia urbà que portava desaparegut des de feia dos dies. Sigui com sigui, Rosa va entrar en contradiccions durant la seva declaració. D’altra banda, Alberto i Rosa van ser companys de patrulla a la Zona Franca i, es suposa, que ara podrien haver tornat a ser amants. Per tot, ara el focus es posa sobre aquests dos agents com a presumptes autors de la mort de Pedro.

La investigació, que ahir va realitzar escorcolls al domicili de la detinguda a Cubelles, continua oberta i sota secret de sumari. Sí que ha transcendit que l’agent mort havia estat suspès de sou i feina per agredir a un motorista, mentre que Rosa, per la seva part, havia denunciat un cas de ‘pornovenjança’ (2008) a una altra exparella, en aquest cas, un subinspector del cos. Aquests dos fets, segons les novetats del cas, no tenen perquè estar relacionades amb la mort de l’agent.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios