www.elllobregat.com
Gavà omple de color tres passos de vianants en defensa del col·lectiu LGTBI
Ampliar

Gavà omple de color tres passos de vianants en defensa del col·lectiu LGTBI

Fotonotícia

miércoles 17 de mayo de 2017, 11:30h

La ciutat reedita la iniciativa impulsada l’any passat pel Dia de l’Orgull Gai, que anirà acompanyada de diverses activitats en aquest 17 de maig, Dia internacional contra l’homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia

En un any on el debat ha estat especialment intens amb el colorit autobús transfòbic de l’entitat ‘Hazte Oír’, avui, 17 de maig, Dia Internacional contra l’homofòbica, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia, el color el posarà l’Ajuntament de Gavà, en aquest cas, amb els colors de l’arc de Sant Martí tan identificatius del col·lectiu LGTBI.

El Govern local ha recuperat la iniciativa realitzada a l’anterior Dia de l’Orgull Gai i ha tornat a pintar tres passos de vianants de la ciutat amb els colors de la bandera LGTBI en defensa d’aquest col·lectiu. Una proposta que no només és simbòlica sinó que anirà acompanyada de diferents activitats programades al llarg d’aquesta setmana.

Ahir ja es va celebrar una concentració al carrer Sant Pere amb Sant Josep per dir ‘STOP a la LGTBIfòbia’ i avui s’organitzen diferents jornades de sensibilització als instituts de El Calamot i Bruguers de la ciutat per parlar sobre els rumors i els mites que envolten aquest col·lectiu. D’altra banda, el pròxim 19 de maig, es passarà el documental ‘Dins de l’armari’ de Sophia Luvar, a la Sala d’actes de la Biblioteca Josep Soler Vidal, que comptarà, també, amb la presència del president de l’Observatori Contra l’Homofòbia.

Per acabar, el dimarts 23 de maig, a les 17:30 hores, al mateix espai, hi haurà un espectacle infantil en què s’explicaran, segons els organitzadors, ‘ConteCans’, diferents formes d’estimar. A més, del 15 al 30 de maig, a l’Espai Jove La Casa Gran, l’exposició ‘STOPLGTBIFÒBIA’ recull diferents vinyetes de còmic que reflexionen sobre aquest assetjament que pateix el col·lectiu.

Tot perquè el protagonista d’aquesta peça no sigui, precisament, ni la fòbia ni la por, sinó el color.

Gavà omple de color tres passos de vianants en defensa del col·lectiu LGTBI
Ampliar
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios