www.elllobregat.com
La Botiga Aliments Solidaris de Sant Boi dobla la seva superfície
Ampliar

La Botiga Aliments Solidaris de Sant Boi dobla la seva superfície

martes 30 de mayo de 2017, 19:54h

L’entitat, que va atendre a més de 5.000 persones en 2016, estrena un nou local més ampli i funcional

440.000 kg d’aliments per a 1.692 famílies o, el que és el mateix, 5.061 persones, 1.589 menors d’edat. Aquests són els números de la botiga Aliments Solidaris de Sant Boi en 2016, uns números que, de ben segur, augmentaran en els pròxims anys. Perquè l’entitat acaba d’estrenar un nou local, més ampli i funcional, que dobla la seva superfície. En concret, el local passar dels 200 metres quadrats a més de 400 en un nou espai ubicat al carrer de Mossèn Antoni Solanas, al barri de Vinyets i Molí Vell.

El local afegeix, de fet, un nou espai per a emmagatzemar fonamentalment productes frescos i un altre per a manipular aliments. D’aquesta manera, la nova seu de la botiga millorarà les condicions de treball dels més de 100 voluntaris que col·laboren: “Agraeixo molt especialment la tasca desinteressada que fan en aquesta botiga els voluntaris i les voluntàries en l’acompanyament a les persones més vulnerables de la nostra ciutat”, ha dit l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, durant l’acte d’inauguració, que ha comptat amb entitats vinculades del Tercer Sector com Càritas, Ajut al Quart Món i les esglésies evangèliques Llibertat i Rey de Reyes.

Aliments Solidaris funciona des de l’any 2013 amb un model més eficaç i més respectuós amb la dignitat de les persones i la seva autonomia, tenint en compte que l’ajut s’aporta amb un factor tant quotidià com fer la compra. D’aquesta manera s’eviten les tradicionals cues que tothom té en l’imaginari i, en definitiva, es trenca amb el concepte de caritat pel de servei públic.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios