www.elllobregat.com
Gaudeix de l’estiu a prop de casa amb El Llobregat

Gaudeix de l’estiu a prop de casa amb El Llobregat

jueves 01 de junio de 2017, 14:02h
Aquest estiu, els lectors del Llobregat podreu gaudir de la comarca de la mà de l’Especial Estiu al Baix que BCN Content Factory i la revista El Llobregat us oferirà amb més de 200 planes i tot el que es pot fer al Baix Llobregat i L’Hospitalet durant l’estiu.

Una amplia revista que, a més de incorporar una complerta guia, us permetrà descobrir la nostra comarca i l’Hospitalet d’una manera profunda i transversal amb reportatges periodístics i temàtics.

La publicació abordarà totes les temàtiques que envolten l’oci baixllobregatí i comptarà amb dues maneres de lectura amb entrades correlacionades, una de geogràfica, on podreu accedir a la informació mitjançant els diferents pobles i ciutats i una segona entrada de caràcter temàtic amb 10 seccions monogràfiques on podreu descobrir aquelles activitats i llocs més destacats que no us podeu perdre. L’Estiu al Baix vol ser la revista de capçalera dels mesos de juliol, agost i setembre amb la guia més completa i actualitzada de tot el que es pot fer al Baix Llobregat i l’Hospitalet durant els mesos d’estiu.

La revista especial té voluntat de servei i vol facilitar al màxim l’accés a la informació de la nostra comarca amb tota la informació treballada amb rigor i trepitjant terreny, no serà un refregit d’altres publicacions, sinó que anirà més enllà. Els continguts estaran treballats periodísticament fent les millors i més actualitzades recomanacions amb una visió transversal i temàtica. Vol esdevenir una eina pràctica i útil, amb tota la informació accessible amb un sol clic per brindar als lectors del diari online un instrument perquè durant l’estiu es gaudeixi de tota l’oferta cultural, gastronòmica, patrimonial i d’oci que ofereix la nostra comarca.

La guia la rebran els més de dotze mil subscriptors de la newsletter del Llobregat i totes les entitats i associacions del territori. A més a més, es publicarà online i estarà disponible a partir del 7 de juliol a la home del diari El Llobregat i estarà operativa durant els tres mesos, fins al 30 de setembre. Comptarà amb les següents seccions:

III Poble a Poble. Secció que recollirà la informació dels 30 municipis del Baix Llobregat i l’Hospitalet amb tres seccions (què visitar, què fer i on menjar) per descobrir l’encant que tenen tots els nostres pobles i ciutats.


III De Festa en Festa. L’estiu és sinònim de festa, en aquesta secció mostrarem les principals festes majors del territori, amb tot el que aquestes ens ofereixen.


III Un estiu de Cultura. Farcida de reportatges frescos que parlaran de cinema, teatre, música en viu, exposicions i les activitats més fresques per gaudir de l’estiu i la cultura.


III De L’hort a la boca. La gastronomia és sens dubte un dels plats forts del nostre territori. La Guia recomanarà els millors restaurants del Baix amb un ampli ventall de propostes gastronòmiques.


III El Baix, una gran botiga. Serà un gran aparador dels productes autòctons del baix, destacant aquells negocis de comerç de proximitat amb ànima pròpia que ofereixen productes que capten l’essència de cada vila i que no podem deixar de comprar cada vegada que els visitem.


III El Baix en família. Com més serem més riurem, aquesta secció és dedicada a aquell turisme més familiar, farcit de propostes a fer amb els més petits i envoltats dels nostres éssers estimats.


III Un patrimoni per descobrir. El Baix té un patrimoni ric i espectacular, sovint ocult i gens valorat, aquesta secció us ajudarà a descobrir-lo.


III Racons que enamoren. La nostra comarca té autèntiques joies patrimonials i naturals que guarden un gran encant, llocs que atrapen. Aquesta serà una secció gourmet pels que volen anar més enllà i no quedar-se en la superfície.


III Un estiu d’aventura. La nostra comarca compta amb una gran oferta d’aventura, aquesta secció estarà dedicada aquells aventurers amants de l’adrenalina que volen passar un estiu d’infart. Mostrarem les activitats més destacades indoor i outdoor.


III Esporstiu. L’estiu és una estació ideal per practicar esport, la nostra comarca bull aquests mesos d’activitats esportives que podem fer amb amics i família. És una bona època per començar a posar-se en forma.


III Deixa’t portar per la natura. Montserrat, el Delta, El Garraf, l’Ordal, Collserola, més de 14 km de platja... sens dubte, tenim una comarca de somni, amb una diversitat paisatgística impressionant. Hi apareixeran de les rutes més destacades (amb codis QR), les platges i tot que ens ofereixen, els Parcs Naturals, el Parc Agrari... i tota l’oferta que la nostra natura ens ofereix.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto