www.elllobregat.com
El Canal Olímpic de Catalunya, a l’abast de tothom
Ampliar

El Canal Olímpic de Catalunya, a l’abast de tothom

jueves 01 de junio de 2017, 15:31h
El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, en nom d’Equacat, i l’alcaldessa de Castelldefels, Candela López, van signar un conveni de col·laboració per facilitar l’accés al Canal Olímpic de Catalunya, situat en aquesta localitat del Baix Llobregat, als habitants del municipi i potenciar així l’activitat esportiva i l’organització d’esdeveniments a l’equipament.

L’acord estableix que tindran l’accés gratuït a les instal·lacions exteriors del Canal –no als serveis- les persones que acreditin al DNI com a domicili una adreça de Castelldefels. D’aquesta manera, els dues parts pretenen fer del complex un equipament obert i proper a les entitats esportives i la ciutadania del municipi; potenciar-lo com una instal·lació vinculada al turisme esportiu i convertir-lo en un referent esportiu d’alt rendiment de diverses disciplines esportives.

En paral·lel, la Secretaria General de l’Esport i l’Ajuntament de Castelldefels elaboraran un pla estratègic dels futurs usos del Canal Olímpic de Catalunya. Durant l’acte de signatura, Gerard Figueras i Candela López van estar acompanyats del director del Canal, Arseni da Palma, i del regidor d’Esports de la població, Nico Cerpa.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios