www.elllobregat.com
Un hospitalenc intoxica mortalment el seu sogre de 90 anys

Un hospitalenc intoxica mortalment el seu sogre de 90 anys

lunes 12 de junio de 2017, 09:27h

L’home, de 54 anys, va ingressar voluntàriament en un centre psiquiàtric després de posar altes dosis d’un fàrmac legal en el cafè amb llet dels sogres, que va causar la mort d’un d’ells

Mossos d’Esquadra ha resolt un doble homicidi -un en grau de temptativa- d’una parella de 90 anys a càrrec del seu gendre. Segons la investigació, la policia catalana conclou que l’home acusat, de 54 anys i veí de L’Hospitalet, va intoxicar els seus sogres amb altes dosis d’un fàrmac legal que va introduir en el cafè amb llet.

Els fets, que van ocórrer el passat 14 d’abril, va obligar als ancians a ingressar en Bellvitge, centre on nou dies després moria l’home a causa dels efectes del medicament. Per la seva part, la sogre es va poder recuperar donat que no va beure tant cafè en detectar, segons fonts policials, mal sabor.

Es dóna el cas que l’autor no ha hagut de ser ni detingut perquè, segons Mossos, l’hospitalenc, que pateix una patologia mental, va ingressar voluntàriament en un centre psiquiàtric. De fet, hores d’ara continua ingressat a l’espera de la seva eventual estabilització perquè pugui declarar.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios