www.elllobregat.com
‘Terrassing’ als restaurants amb vistes del Baix Llobregat
Ampliar

‘Terrassing’ als restaurants amb vistes del Baix Llobregat

Especial L'Estiu al Baix

martes 01 de agosto de 2017, 11:15h
El Baix Llobregat compta amb restaurants amb vistes excepcionals. Us fem una selecció dels millors restaurants amb bones vistes.

El Mirador de Sant Just

És un espai lúdic amb restaurant ubicat a la xemeneia de l’antiga fàbrica de ciment “Sanson”, a Sant Just Desvern, al costat de l’emblemàtic edifici Walden 7 i al costat del taller d’arquitectura de Ricardo Bofill. La xemeneia de formigó més alta d’Europa en el seu dia, va ser projectada per l’enginyer Clifford Tomlinson, i va començar a funcionar l’any 1924. L’any 1968, les instal · lacions de la fàbrica es van traslladar al seu actual emplaçament de Sant Feliu de Llobregat. Un cop es van deixar lliures les instal · lacions van passar a ser tutelades per la Diputació de Barcelona, la qual a mitjans dels anys 80, va iniciar la seva remodelació i reparació de la xemeneia.

L’empresa que va realitzar aquestes obres va ser Sapric amb el Sr Villanueva (enginyer cap) al capdavant recuperant així la cota de 105m. d’alçada que el desgast de la fàbrica havia deteriorat. Posteriorment, a l’octubre de 1996 es va inaugurar l’espectacular projecte de l’arquitecte Alfred Arribas, que va iniciar les obres de reconversió de l’antiga fàbrica, sitges i llar de foc, posteriorment es va concedir l’obra a l’arquitecte i dissenyador Joan Font, que va imaginar quatre espais ben diferenciats on l’espectacle, la sorpresa, el trompe l’oeil i el rigor es barregen en una fantasia única i al·lucinant.

En aquesta conversió, els forjats i les estructures de formigó de la vella fàbrica, s’han conservat intactes i es combinen amb els mobles moderns principalment de fusta i les formes més suaus.

Restaurant l’Ermita de Brugués

El restaurant l’Ermita de Brugés està situat a Gavà i està des de l’any 1960. Es troba en un lloc privilegiat situat al costat de l’ermita de Nostra Senyora de Bugués (segle XI) i al peu del que queda del Castell de l’Eramprunyà. És un restaurant tipus masia i la seva especialitat és la cuina catalana amb carn a la brasa i plats de temporada, com els calçots que ara ens ocupen.

És un punt de partida per fer una excursió fins al Castell de l’Eramprunyà. Jo tinc una mala experiència d’això. Vam pujar cap al castell per un camí amb vistes precioses i quan ja estava a dalt, em vaig torçar el turmell (no vaig arribar a veure el castell). No hi havia accés a cap vehicle així que vaig haver de desfer el camí amb el cul a terra. Això és una altra història, el camí és molt bonic però, ho recordo una cosa difícil pel desnivell i les pedres que hi ha.

Restaurant El Castell Blanc & Negre de Sant Boi

El Restaurante Blanc & Negre està situat al centre històric de Sant Boi de Llobregat, al cim d’un turó, amb privilegiades vistes sobre Barcelona i tota la comarca del Baix Llobregat. S’especialitzen en la preparació de plats típics de la cuina mediterrània, fusionant-los amb la cuina creativa i de mercat, presentant una elaborada carta amb productes autòctons, destacant diversos tipus de carns, peixos, mariscs i verdures, segons temporada.

Disposen d’una selecta carta de vins i caves. Les seves instal·lacions són ideals per celebrar comunions, batejos, casaments, banquets, menjars de grups i empreses. Disposen d’àmplies terrasses amb un ambient selecte, oferint diferents decoracions per als moments de relax. Compten amb zones enjardinades, piscina, discoteca i pàrquing.

Des d'aqui pots accedir de forma totalment gratuïta al nostre especial L'Estiu al Baix 2017

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto