www.elllobregat.com
Aquest estiu, forma’t
Ampliar

Aquest estiu, forma’t

Especial L'Estiu al Baix

jueves 03 de agosto de 2017, 12:40h
L’Estiu és un bon moment per formar-se i fer tot allò que durant l’any no es pot fer. El Baix compta amb una gran oferta formativa durant l’estiu i tota la informació per començar el setembre.

L’Estiu sempre ha estat una època de tranquil·litat que fa un punt i seguit en les nostres vides laborals i acadèmiques. És en aquesta època de l’any quan la majoria de la població pot estudiar temes pendents que no pot abarcar durant l’estiu. Aquest estiu format al Baix amb les diferents opcions, la UB a Sant Joan Despí o aprofita i posa’t en forma i forma’t.

Universitat a distància

La comarca del Baix Llobregat disposa d’una àmplia xarxa de centres de formació, tant de titularitat pública com privada, que ofereixen una àmplia oferta de cursos de formació, tant reglats com no reglats, i que donen resposta a les necessitats del mercat laboral de la comarca i de les seves empreses.

Per obtenir més informació relativa a aqueta oferta formativa pot fer la seva sol·licitud mitjançant l’adreça de correu electrònica: [email protected]

UPC a Castelldefels
Campus científic “UP4 Campa UPC Castelldefels”

“Un esdeveniment catastròfic i inesperat ha succeït. Ningú no sap ben bé què ha passat: no sabem si és segur sortir a l’exterior i cada minut és vital. El repte és màxim: sobreviure”. Aquest és el punt de partida de la proposta del campus d’estiu UP4 Camp UPC Castelldefels, una setmana en què un grup de 30 joves, organitzats en tres equips, hauran d’afrontar aquesta situació inesperada i en què cada dia hauran de resoldre, treballant en equip, un repte en què la ciència i la tecnologia són clau per trobar solucions. Està adreçat a alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat. Serà del dia 10 al 15 de juliol, més informació: www.upc.edu/aprendre/centres-docents/castelldefels

Escoles Oficials d’Idiomes intensius d’anglès

Les EOI organitzen cursos intensius d’estiu de llengua instrumental durant tot el mes de juliol. Aquests cursos ajuden als assistents a activar els recursos lingüístics necessaris per utilitzar la llengua en situacions de la vida real i adquirir els nivells necessaris per desenvolupar les seves tasques professionals. L’Estiu és un bon moment per posar-se en forma i fer que l’anglès deixi de ser una assignatura pendent.

La docència a l’aula es convida amb activitats que fomenten l’adquisició i pràctica de la llengua objecte d’estudi (xerrades, conferències, obres de teatre i altres activitats culturals). Aquests cursos poden tenir una durada de fins a 80 hores lectives.

Durant tot el mes de juliol les EOI del Baix faran cursos intensius amb una preu de 338,80€. Consulteu el web de les escoles per saber-ne la durada i l’horari. Els continguts dels programes de cada idioma s’adeqüen al currículum de les escoles oficials d’idiomes, però no són equivalents als cursos ordinaris, que són de 130 hores lectives.

Escoles Oficials d’Idiomes al Baix Llobregat i l’Hospitalet
EOI del Prat de Llobregat www.eoidelprat.com
EOI de Cornellà de Llobregat www.eoicornella.cat
EOI Esplugues www.eoiesplugues.com
EOI de l’Hospitalet www.xtec.cat/eoi-hospitaletV

Més informació sobre els cursos intensius a la EOI:
http://ensenyament.gencat.cat/web/.content/home/departament/publicacions/guies-estudis/guia_eoi_estiu.pdf

UB a Sant Joan Despí

La Universitat de Barcelona, la primera universitat pública de Catalunya pel que fa a nombre d’estudiants i líder a l’Estat en producció científica, ha fet un pas més en la seva extensió metropolitana i s’ha establert des de fa dos a anys al Baix Llobregat, a l’emblemàtic edifici modernista de Jujol, la Torre de la Creu a Sant Joan Despí amb una oferta de 600 places per fer cursos d’idiomes i d’estiu. Sant Joan Despí, vila modernista acull també formació relacionada amb la Història de l’Art.

L’aposta per la formació d’idiomes a través de l’Escola d’Idiomes Moderns (EIM) imparteix cursos de tres idiomes: anglès, alemany i francès. En el cas de l’anglès s’ofereixen tots els nivells, des de l’A1 fins el C1.2. D’alemany i francès, impartirà el nivell A1.

Els veïns de Sant Joan Despí gaudiran dels mateixos avantatges que qualsevol membre de la comunitat UB, com per exemple el cost reduït de matrícula. La UB oferirà quatre beques que cobriran el 100 % del cost de l’anualitat i que s’atorgaran per motius econòmics.

Els Juliols a la UB

La UB també oferirà altres cursos de l’Àrea de Formació Complementària, com ara d’Els Juliols (cursos d’estiu de la UB), del programa Gaudir UB (activitats acadèmiques de caràcter divulgatiu que volen apropar a la societat el coneixement que es genera a la Universitat amb cursos d’art, ciència i salut, cultura i societat, i història), i formació adreçada per a més grans de 55 anys.

Els Juliols és el programa d’estiu de la Universitat de Barcelona que ofereix cursos de divulgació per transmetre i difondre coneixement. Els cursos tracten temes d’actualitat, d’interès social i de referència des d’una perspectiva multidisciplinària i crítica, i abracen diversos àmbits de coneixement: arts i humanitats, ciències socials, ciències naturals i de la salut, i recursos i estratègies. És un programa obert a tothom —per poder participar-hi no cal complir cap requisit, només tenir curiositat i ganes d’aprendre—, amb què la UB dóna resposta a una de les missions que té encomanades: fer arribar el coneixement a la societat.

Des d'aqui pots accedir de forma totalment gratuïta al nostre especial L'Estiu al Baix 2017

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de El Llobregat

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto