www.elllobregat.com
Piscines per substituir el Mediterrani
Ampliar

Piscines per substituir el Mediterrani

Especial L'Estiu al Baix

miércoles 09 de agosto de 2017, 11:42h
Les poblacions del Baix sumen una trentena de piscines

La comarca del Baix Llobregat obre a partir del mes de juliol les seves portes a les activitats per gaudir de les piscines d’estiu fins a finals del mes de setembre. Entre les piscines més importants i que tenen més espai per a grans i petits es troben les Piscines d’Estiu de l’Escorxador a Sant Feliu de Llobregat, La Bonaigua de Sant Just Desvern, Can Mercader i Parc Esportiu Cornellà, la piscina d’estiu La Blava a Sant Vicenç dels Horts i les instal·lacions del Club de Natació de Molins de Rei. Totes aquestes piscines disposen de servei de seguretat i vigilància i d’una sèrie d’activitats dirigides per poder gaudir de l’estiu a l’aire lliure.

La piscina d’estiu de Sant Esteve Sesrovires

La piscina d’estiu de Sant Esteve Sesrovires comença la temporada estiuenca de banys a la piscina exterior del Complex Esportiu l’11 de juny i s’estendrà fins a l’11 de setembre. Paral·lelament també s’organitzen cursos de natació i diverses activitats esportives. L’horari de funcionament de la piscina d’estiu serà de 10.00 a 20.00 hores, de dilluns a diumenge. A més del tiquet d’entrada puntual, el Complex Esportiu també ofereix diversos tipus d’abonaments, amb preus especials per als empadronats.

A més, del 27 de juny al 21 de juliol, el Complex Esportiu també impartirà classes de natació per nadons i per a nens, així com un curset de natació terapèutica. Les inscripcions es poden fer fins al 19 de juny, en la recepció de les instal·lacions. L’oferta es complementa amb una àmplia varietat d’activitats físiques, que inclou ioga, pilates, dansa oriental, bollywood, roda cubana i rock and roll. Aquests cursets es realitzaran del 27 de juny al 23 de juliol. A finals de juliol i coincidint amb la Festa Major, el Complex Esportiu acollirà una masterclass de bicicleta estàtica i sessions populars de zumba i aquagym.

La piscina Municipal de l’Escoxador de Sant Feliu de Llobregat

L’Ajuntament de Sant Feliu ha aprovat les noves tarifes de la Piscina municipal de l’Escorxador per a la temporada d’estiu de 2017 amb novetats importants respecte temporades anteriors. Aquest any es comença a aplicar la tarifació social als abonaments mensual i de temporada de la Piscina, els imports dels quals varien en funció dels ingressos i del nombre de persones del nucli familiar. Amb aquesta mesura, que ja s’aplica a d’altres serveis com les escoles bressol municipals o l’Escola Municipal de Música, es vol garantir un accés més equitatiu i en igualtat d’oportunitats als serveis municipals, evitant que el preu sigui una barrera d’accés.

Com a novetat, destacar la creació d’un pac de 10 entrades per a persones titulars de carnet blau. A partir d’aquesta temporada únicament hi haurà dos tipus d’abonaments: mensual i de temporada. A diferència d’anys anteriors es pot optar per acollir-se a la tarifació social en qualsevol dels dos tipus. En aquest cas els preus dels abonaments s’adapten a l’economia de cada família.

Piscina La Bonaigua de Sant Just Desvern

El Complex Municipal de la Bonaigua disposa d’un ampli ventall de possibilitats per a poder fer esport i mantenir-te en forma, per als més petits i per les famílies que volen gaudir d’una piscina d’estiu amb totes les comoditats. El centre té piscines cobertes on es realitzen cursets de natació per a totes les edats i nivells, natació escolars i activitats dirigides a l’aigua. Disposa d’una piscina de natació: 25 x 12 metres i d’una piscina d’aprenentatge: 8 x 6,5 metres. També té un Spa perquè després d’un bon entrenament gaudeix de la piscina hidromassatge o de la sauna. La zona d’spa es un espai ideal per relaxar-te i desconnectar de l’activitat de la setmana.

La piscina d’estiu i el Solarium està format per una piscina exterior amb gespa i zona d’esbarjo. Oberta del 1 de Juny al 11 de Setembre.

Can Mercader i Parc Esportiu de Cornellà

Al nord-est del municipi de Cornellà i Al peu del desnivell Que separa el barri de Sant Ildefons del barri d’Almeda, Can Mercader És Una gran zona verda Que Limita pel nord amb el Reial Canal de la Infanta, pel sud amb la carretera de l’Hospitalet, per l’Est amb la Ronda de Dalt i per l’oest amb l’avinguda de Can Mercader. L’Avinguda dels Plataners és l’eix principal de del parc el travessa de sud a nord A La Part Més Baixa ES Troba La Gran Esplanada de jocs amb el trenet Més amunt, el llac, jardins amb glorietes I miradors, Els Camins,. les Zones de descans i la piscina ocupen l’espai dels antics bancals de cultiu. Al parc Alberga el Museu Palau Mercader, Edifici d’Interès Històric - Arquitectònic. En aquest magnífic paratge trobem les instal·lacions amb les piscines d’estiu.

Piscina de Sant Antoni La Blava de Sant Vicenç dels Horts

La piscina d’estiu obre les portes el dia 17 de juny de 2017 i tancarà la temporada el dia 11 de setembre de 2017. Aquest equipament està concebut com un centre de reunió social i la pràctica principal que s’hi desenvolupa és el bany lliure. A part d’aquest, s’hi organitzen altres activitats de dinamització, com jornades amb jocs inflables o activitats per a la gent gran.

Club de Natació Molins de Rei

L’Ajuntament i el Club Natació Molins de Rei ofereixen un ampli ventall de preus especials durant l’estiu per tal que tothom pugui gaudir de la piscina. Les instal·lacions de les piscines disposen d’una Piscina Olímpica de 50×21 metres amb coberta mòbil; una piscina mitjana de 10 metres amb 1,40 metres de profunditat i una piscina petita de 4 metres amb 0,40 metres de profunditat. La modalitat de preus inclou promocions per a totes les edats i entrada puntuals per a un dia, abonaments o quota mensual.

Des d'aqui pots accedir de forma totalment gratuïta al nostre especial L'Estiu al Baix 2017

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto