www.elllobregat.com

Ni fonamentalismes ni islamofòbia ni retallades de drets i llibertats

viernes 01 de septiembre de 2017, 02:32h
Davant l’atac salvatge a la Rambla de Barcelona i a Cambrils, no podem fer cap altra cosa que expressar la nostra solidaritat amb les víctimes; així és com ha respost, afortunadament, el conjunt del poble treballador.

Els individus que el van perpetrar buscaven, i malauradament han aconseguit, estendre un dolor irreparable en molts casos.

Els fonamentalismes, el Daesh i la seva ideologia contrària als valors democràtics més elementals no instal·laran la por entre nosaltres ni ens faran renunciar a res. Des del carrer i des de la solidaritat, hem de rebutjar els seus objectius i dir ben alt i clar que no farem cap pas enrere.

Combatrem el Daesh, però també els feixistes i els racistes que es retroalimenten de les seves accions i els polítics i mitjans que voldran instrumentalitzar els fets per a les seves agendes de retallades de drets i llibertats.

Cal, per tant, barrar el pas al racisme que voldrà tensionar la nostra gent, des de convocatòries al carrer fins a la rumorologia islamòfoba gens innocent destil·lada a les xarxes socials, als mitjans de comunicació i als cercles de socialització.

I tampoc no podem deixar d’assenyalar les causes que ho ha alimentat: la guerra imperialista de 2003 i l’ús i finançament del Daesh per part de les monarquies absolutistes del Golf Pèrsic en la seva lluita per estendre el seu domini a la regió.

Unes monarquies, per cert, que compten com a ferms aliats amb els països occidentals i les grans multinacionals, Estat espanyol i IBEX 35 inclosos. I uns Estats occidentals que titllen de terroristes els moviments que, com els kurds i els palestins, combaten Daesh sobre el terreny i als quals hem d’expressar tota la nostra solidaritat. Davant la barbàrie, ni fonamentalismes, ni islamofòbia ni retallades de drets i llibertats. Davant Daesh, el racisme i l’autoritarisme, solidaritat i lluita! III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de El Llobregat

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto