www.elllobregat.com
AKÍ Bricolaje es posa mà a l’obra... una altra vegada! Del 30 d’octubre al 12 de novembre

AKÍ Bricolaje es posa mà a l’obra... una altra vegada! Del 30 d’octubre al 12 de novembre

jueves 02 de noviembre de 2017, 20:45h
La companyia celebra la seva segona edició amb activitats planificades durant dues setmanes, amb un accent solidari central, un valor molt important per a la marca. Tothom que participi en alguna de les activitats solidàries entrarà en el sorteig d’un carretó de productes d’AKI Bricolaje valorat en uns 200 euros.

La segona edició de “Mà a l’obra” està a punt de començar. Aquest any, l’esdeveniment tindrà lloc durant dues setmanes, amb les activitats planificades durant els caps de setmana i que estaran centrades principalment en l’aspecte solidari, un valor que és molt important per a la marca.

L’objectiu d’AKÍ Sant Feliu és recollir diners mitjançant diferents activitats que després donarà a una associació benèfica, i així, entre tots, contribuir a millorar la vida dels que més ho necessiten.

Esmorzars
Els dilluns, dijous, divendres i dissabtes, de 9 h a 11 h, tots els que vulguin col·laborar, gaudiran d’esmorzar gratuït durant el qual es podran fer donatius a voluntat. A més, aquest serà un gran moment per planificar les activitats de la jornada.

Tallers i Mercadet Solidari
Es faran diversos tallers on es crearan productes per al nostre mercadet solidari, com ara penjadors de paret reciclats, rascadors per a gats o decoració de casetes nadalenques. La idea és passar una estona divertida i didàctica i, alhora, contribuir a recaptar diners per a l’associació.

A més, els més petits també comptaran amb la seva secció de tallers on podran divertir-se jugant i fent manualitats.

Sorteig
Tothom qui participi en qualsevol de les activitats solidàries o que, senzillament, compri a la botiga durant aquestes setmanes, entrarà en el sorteig d’un carretó de productes marca de la casa, valorat en 200 €.

I com que compartir és viure, compartint la teva foto “donant una mà” en el Photocall Solidari, AKÍ Bricolaje donarà a Creu Roja 1 € per cadascuna de les 1 000 primeres fotos.
Ja ho saps, afegeix-te a la crida d’AKÍ Bricolaje, i posa’t tu també mà a l’obra!

Assabenta’t de tot a
http://www.aki.es/aki-nos-ponemos-manos-a-la-obra

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios