www.elllobregat.com
Olesa, molt més que La Passió

Olesa, molt més que La Passió

Els nous horaris d’FGC podran, més enllà del transport quotidià, apropar a Olesa des del punt de vista turístic. I és que, conegut tradicionalment pel gran teatre de La Passió, Olesa cal dir que és molt més que un gran equipament cultural.

Als peus de la muntanya de Montserrat, compta amb bells i magnífics paratges tot i estar a mig camí entre Barcelona i el Monestir de Montserrat.
Delimitat pel riu Llobregat i per les serres de Sant Salvador de les Espases i Puigventós, Olesa té marcades arrels agrícoles on destaca el conreu de l’olivera de la varietat Palomar o olesana, autòctona a la població, de la qual s’extreu el reconegut Oli d’Olesa.

La plaça de les Fonts; l’aflorament geològic de Ribes Blaves; la Creu de Beca; Mas Vilar; l’Orgue de la Parròquia de Santa Maria; la Torre del Rellotge; el Molí de l’Oli, el portal i capella de Santa Oliva o Cal Puigjaner, un casal documentat des de l’any 1548, són alguns dels molts atractius de la vila.
Tots aquests atractius es poden visitar facilment gràcies als bitllets combinats de Turistren d’FGC (www.turistren.cat). III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios