www.elllobregat.com
L’activitat física i els seus valors, protagonistes a la Festa dels Súpers

L’activitat física i els seus valors, protagonistes a la Festa dels Súpers

jueves 02 de noviembre de 2017, 21:36h
La Secretaria General de l’Esport (SGE) va oferir a milers de nens i nenes la possibilitat de practicar una estona d’activitat física durant la 21a Festa dels Súpers, que es va celebrar un any més a l’Anella Olímpica del Parc de Montjuïc, de Barcelona.

La SGE va tornar a col·laborar amb el Club Super3 en una activitat en què va fomentar especialment els més petits valors com l’esperit de superació i la confiança en un mateix.

L’espai de la SGE, situat a l’esplanada del Palau Sant Jordi, va acollir una activitat centrada en els jocs amb cordes que encaixava amb el fil conductor de la Festa dels Súpers -“Tenim el poder”-, on el Govern va promoure entre 4.000 infants l’esperit de superació i la confiança en un mateix, intrínsecs en l’esport, així com altres valors que l’executiu promou entre els infants i les famílies a través dels seus programes d’esport escolar.

El director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, i la subdirectora general de Gestió i Recursos Humans del Consell Català de l’Esport, Mònica Amat, van presenciar el desenvolupament de les activitats en aquest espai i van assistir a la realització de l’espectacle “Tenim el poder” des de la llotja de l’Estadi Olímpic Lluís Companys acompanyats de diversos responsables de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Televisió de Catalunya i el canal Super3. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios