www.elllobregat.com

Donar i rebre

viernes 01 de diciembre de 2017, 00:58h
La Fundació Rubricatus ha estat font de notícies durant aquests últims mesos per haver tirat endavant projectes de marcat caràcter integrador, cosa que ens ha fet sentir, a molts pratencs i pratenques, un profund orgull local.

Per als qui encara no la coneixeu, la Fundació Rubricatus és una entitat que vetlla per al desenvolupament de les persones amb discapacitats intel·lectuals a la ciutat del Prat.

Enguany fa 20 anys es fundava al Prat aquesta institució, compromesa amb l’atenció integral de les persones amb especial dificultat i també amb les seves famílies, tenint especial cura del gran valor que té la comunitat local en la integració i creixement personal de tots i totes. Des d’aleshores, la Fundació ha crescut. Ha crescut en el nombre de persones que atén el seu centre ocupacional, ha crescut el nombre de treballadors i treballadores que integren els múltiples serveis del seu centre especial de treball, ha crescut el nombre de programes que completen la formació i atenció de les famílies i ha crescut el nombre de col·laboracions que la Fundació fa amb diverses entitats i activitats de la ciutat.

Un dels èxits assolits que ens fa més il·lusió d’explicar, és el projecte de Servei d’Àpats a Domicili per a la Gent Gran. Donar i rebre. Els treballadors de la Fundació elaboren menús personalitzats, els porten calents a casa de persones grans que ho necessiten, i s’asseguren que cada dia mengin sa i bo. Les persones usuàries d’aquest servei han guanyat en qualitat de vida, i els treballadors i treballadores de Rubricatus senten un enorme orgull de formar part d’aquest projecte.

Com deia abans, la Fundació Rubricatus crescut molt, i el que és més important: la ciutat del Prat ha crescut amb la Fundació Rubricatus. S’han assolit molts reptes, molts èxits. Només podem desitjar que sigui per molts anys i per molts més encerts.
De tot cor, GRÀCIES. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios