www.elllobregat.com
El Consell Esportiu del Baix Llobregat analitza en un congrés el rol dels valors en l’esport escolar
Ampliar

El Consell Esportiu del Baix Llobregat analitza en un congrés el rol dels valors en l’esport escolar

viernes 01 de diciembre de 2017, 01:42h
El Consell Esportiu del Baix Llobregat va celebrar al Citilab de Cornellà de Llobregat el “I Congrés Juga Verd Play. Els valors també compten”, que va reunir més de 270 persones i que va suposar una gran oportunitat per aplegar tots els agents que formen part de l’esport en edat escolar: famílies, professors, mestres, regidors d’esports, tècnics municipals d’esport, entrenadors, monitors, psicòlegs, esportistes i tutors de joc.

El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, va participar en l’acte inaugural, al costat de Sergi Fernández, tinent d’alcalde de Cornellà, i va presenciar un resum estadístic de les dades que el programa Juga Verd Play ha registrat durant els 5 anys que porta en funcionament per educar en valors a través de l’esport tots els col·lectius implicats en els Jocs Escolars.

També hi van prendre part Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) i Salvador Valls, president del Consell Esportiu del Baix Llobregat, entre d’altres. En la jornada, els experts van exposar la importància de la difusió de valors tant en l’àmbit formatiu com en la vida quotidiana, i els assistents van treballar en grups diverses temàtiques. En la part final del congrés, es van entregar els guardons als finalistes comarcals dels premis VEC (Valors Esport i Ciutadania) que atorga la UCEC. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios