www.elllobregat.com
El Metro funcionarà 67 hores sense interrupció per Cap d’Any
Ampliar

El Metro funcionarà 67 hores sense interrupció per Cap d’Any

Informació de Serveis

jueves 28 de diciembre de 2017, 12:48h
Els trens circularan des de les 5 de la matinada de dissabte, 30 de desembre, fins a la mitjanit de dilluns, 1 de gener

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) torna a posar a disposició de la ciutadania el servei de metro durant tota la nit de Cap d’Any de manera ininterrompuda. Així, nou línies i 154 estacions de la xarxa de metro funcionaran des de les 5 del matí de dissabte, 30 de desembre, fins que finalitzi el servei de dilluns, 1 de gener, a les 12 de la nit. És a dir, es donarà servei 67 hores sense interrupció.

L’obertura del metro la nit festiva del canvi d’any busca facilitar els desplaçaments ràpids i segurs dels ciutadans de Barcelona i la seva àrea metropolitana, i forma part del dispositiu de Nadal de TMB.

L’acte que es presumeix que serà més concorregut per seguir les campanades i rebre l’entrada del 2018 és el que promou l’Ajuntament de Barcelona a la Font Màgica de Montjuïc i l’avinguda Maria Cristina, amb un espectacle de llum, aigua i focs artificials al servei d’una coreografia multimèdia, on la música serà la protagonista principal.

Per arribar a l’avinguda Maria Cristina, TMB recomana el metro com a mitjà de transport públic idoni, concretament l’estació d’Espanya (L1 i L3), la més propera, i també les d’Hostafrancs (L1), Tarragona (L3), Rocafort (L1) i Poble Sec (L3). Un desplegament especial de personal ajudarà a regular els fluxos de passatge en aquestes estacions, tant a l’inici com al final de la festa. En tot cas es recomana als usuaris que segueixin les indicacions dels empleats i dels sistemes de megafonia i senyalització.

A causa dels preparatius de la festa, als voltants de l’emplaçament hi haurà desviaments en les línies de bus de TMB que hi circulen, inicialment la 13, la 23 i la 150, afectacions que es podran ampliar a d’altres línies segons les restriccions de trànsit que s’apliquin a la plaça d’Espanya el mateix dia 31 i l’afluència de públic.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

FGC oferirà servei ininterromput la Nit de Cap d'Any

A més del servei de Metro de TMB, la xarxa ferroviària de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya també comptarà amb el servei ininterromput per la nit de Cap d’Any i facilitar així la mobilitat en transport públic.

A la línia Llobregat-Anoia, durant tota la nit del 31 i fins a l'inici del servei regular del dia següent, circularà un tren cada 20 minuts direcció Molí Nou Ciutat Cooperativa i amb la mateixa freqüència direcció Barcelona-Pl. Espanya.

Podeu consultar els horaris concrets per a la nit del dia 31 a la línia Barcelona-Vallès en aquest enllaç, al cercador web i a l'aplicació per a mòbils d'FGC.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios