www.elllobregat.com
La nit és del Delta
Ampliar

La nit és del Delta

Per Marta Fernández / Carlos Manzano

viernes 06 de julio de 2018, 21:56h
La marxa barcelonina sempre ha estat plena de misteris i sorpreses per a totes aquelles persones que els hi agrada gaudir de tant en tant, o freqüentment, de la nit i la vida nocturna.

No obstant això, la nit barcelonina des de l’inici del segle XXI s’ha anat expandint i fins i tot traslladant-se cap a l’àrea metropolitana, afegint-se a la nit barcelonina els misteris i les sorpreses metropolitanes.

Sense cap mena de dubte, aquesta ‘nit metropolitana’ ha trobat un espai únic en el qual cada cop més s’ha anat configurant com el gran centre festiu català: el Delta del Llobregat. Castelldefels amb el seu ampli ventall de pubs i discoteques a la platja, Cornellà amb Malalts de Festa, l’Hospitalet amb el Salamandra o Viladecans amb el Row, han teixit el nucli dur de l’oci festiu que abans era exclusiu de Barcelona.

Enrere han quedat aquelles nits de traslladar-se fins a la capital catalana per sortir amb els amics a la recerca de diversió. Més opcions, més llocs i més connexió entre els pobles de la comarca del Baix Llobregat fan possible que la vida nocturna cada cop més sigui la primera opció entre els joves i els adults, i fins i tot gent de Barcelona també tria sortir pel Baix Llobregat.

Salamandra, els millors concerts

Quan pensem en la marxa nocturna a l’Hospitalet, el primer que ens ve al cap és la Sala Salamandra. El Salamandra va néixer el 1996 a l’Hospitalet de Llobregat com un nou focus de festa, concerts i oci descentralitzat de Barcelona.

A més a més, és una de les sales de festes que més cuida el so ambiental i l’acústica de la sala. Tant és així que tot el local en parets i sostres està revestit de plaques ‘heraklith’ (fibro-ciment) fet que contribueix que el so sigui de gran nitidesa, evitant així qualsevol tipus de ressonància acústica. Aquesta és una de les principals raons per les quals no és només una discoteca nocturna o diürna sinó que n’és l’epicentre llobregatenc dels grans concerts.

Aquest estiu veurem actuar al Salamandra a Beret, que fusiona el pop-urbà i el reggae, o a la banda estatunidenca de heavy metal ‘Soulfly’ amb el seu estil agressiu i tribal.


Jarana, o com fer honor a un nom

No hi ha cap dubte, una de les discoteques de moda de Castelldefels és la discoteca Jarana.

Pots gaudir de la música d’actualitat, de DJ residents, música en viu, esdeveniments i festes temàtiques en una discoteca d’ambient jove, amb opció de zona vip.

Els divendres pots gaudir de la festa Paparazzi. Els dissabtes no pots perdre’t la gran Saturday Party.

Aquest estiu torna un any més la festa del dijous, coneguda com la festa Post-ADN Tibu-Ron, perquè hi ha gent que també li agrada sortir entre setmana, Jarana porta aquesta divertida opció des de les 2 fins a les 5 de la matinada.

Jarana no entén d’edats, ni de classes socials o de poders adquisitius. Entén de festa, de bon rotllo, d’amistat, de grans moments i de nits inoblidables.


Stadium

La nit de ‘playafels’, tal com és coneguda per tothom, té diverses opcions, entre elles el Stadium, un lloc on pots desconnectar de la rutina, prendre una copa, i ballar la música més actual del moment, però no només això, perquè també pots gaudir de qualsevol esdeveniment esportiu, com per exemple els partits del Mundial d’aquest estiu.

Aquest estiu a més està d’aniversari, és el tercer any que Stadium ofereix diversió i entreteniment als joves de Castelldefels i de tot arreu.

És un bon lloc on pots celebrar aniversaris o qualsevol esdeveniment, ja que pots reservar per poder sopar amb els teus amics. Una idea fantàstica, perquè després, en el mateix lloc, pots prendre una copa i ballar.


El Row: 12 hores de festa ininterrompuda

L’after per excel·lència del Baix Llobregat i un dels més importants de l’Àrea Metropolitana de Barcelona es troba a Viladecans: ‘el Row’. És molt habitual veure a joves que baixen a l’estació de Rodalies de Viladecans i caminen fins a sis quilòmetres pel camí del mar de Viladecans amb cubates, que agafen els autobusos L95 o L94 que fan ruta per l’autovia i paren a prop del Row, o simplement cotxes que van plens cap als pàrquings gratuïts del club viladecanenc.

La gran festa d’aquest estiu al Row és la celebració del seu vuitè aniversari, que es portarà a terme a l’espai del club a Viladecans el diumenge 15 de juliol sota el nom ‘Singer Morning’ des de les 11 del matí fins a les 11 de la nit, 12 hores de festa ininterrompuda.


Malalts de Festa: la nit més boja

La mítica discoteca de Cornellà, Malalts de Festa, ha fet que les generacions més joves de la comarca trobessin un punt de trobada on anar de festa a les nits, i fins i tot, la discoteca ha estat una de les pioneres en obrir la comarca a la resta de Barcelona i l’àrea metropolitana en l’àmbit de la vida i oci nocturn.

Les seves festes temàtiques, amb les dues sales distribuïdes en el bell mig de la zona industrial de Cornellà limitant amb l’Hospitalet, l’han convertit en una de les principals sales de festes d’aquest àmbit territorial.

Les temàtiques de les dues sales solen ser diferents i varien segons el dia del cap de setmana que sigui. Així, a la sala 1 domina la temàtica ‘Reggae Town Deluxe’, mentre que a la 2 ho fa el ‘Remember Reaggeton’ els divendres i el tema ‘Sala + Vintipico’ els dissabtes.


Péndulo

El Péndulo Beach Club fa més de dos dècades que ofereix diversió a les nits de Castelldefels en un lloc privilegiat, a primera línia de mar. Té un bon ambient per poder prendre un còctel i passar una estona de diversió.

Les festes a les nits d’estiu trepitjant la sorra de la platja són possibles al Péndulo, a la seva terrassa on també pots prendre la teva copa, parlar amb els amics i ballar la música que més t’agrada.

L’entrada és a partir dels 21 anys. El trobareu al carrer Ribera de Sant Pere, 1, de Castelldefels.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios