www.elllobregat.com
Les lligues tornen al Baix
Ampliar

Les lligues tornen al Baix

viernes 07 de septiembre de 2018, 08:13h
La UE Cornellà i l’AE Prat comencen amb força la temporada de futbol

Dels quatre esports més representatius del Baix Llobregat, el futbol, el bàsquet, el rugbi i el beisbol i el softbol, tres comencen la temporada esportiva amb grans ambicions i amb opcions de pujar o millorar les seves posicions a la taula de classificacions.

El futbol i el símbol de la UE Cornellà
El Baix Llobregat té una gran tradició futbolística. Tant és així que molts clubs han arribat a grans posicions a les diferents lligues i tornejos nacionals. No obstant això, el Cornellà n’és el màxim exponent, essent l’equip que juga a la lliga professional amb més categoria: Segona B.

Durant aquesta última temporada, la UE Cornellà va lluitar per aconseguir pujar a Segona. Ara, el Cornellà va començar la lliga empatant amb l’Olot però amb molta força per intentar pujar aquest any a Segona.

Respecte a les lligues inferiors, com Tercera Divisió o Primera Catalana, cal destacar que l’AE Prat també va estar a punt de pujar a Segona B, i aquesta temporada l’ha començada amb molta força. La gran incògnita és la del Gavà que, després dels resultats obtinguts a l’anterior temporada, va baixar de Tercera a Primera Catalana.

El bàsquet somia amb l’ascens
El bàsquet mira al podi. Els dos grans equips de la comarca tant de masculí, CB Prat, com de femení, CB Santfeliuenc, van obtenir bones posicions l’anterior temporada quedant en quarta i sisena posició, respectivament. Ara, l’objectiu és tornar a repetir aquells resultats i, en el cas del Prat, per exemple, tornar a aspirar a pujar a ACB.

Per la seva banda, a LEB Plata el CB Martorell i el CB L’Hospitalet també es marquen l’ascens de categoria.

Sant Boi: bressol del rugbi
La Santboiana, club insígnia del rugbi baixllobregatí, comença una temporada plena de fitxatges per al primer equip procedents de diferents pars del món com Sud-àfrica o Samoa.

L’any passat la Santboiana va quedar en sisena posició. Ara comença una temporada clau en la qual lluitarà per aconseguir la Supercopa Catalana contra el FC Barcelona, derbi en tota regla que inaugura la temporada esportiva de rugbi.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios