www.elllobregat.com

De què va?

viernes 01 de febrero de 2019, 00:52h
Febrer 2019: tothom al carrer, sota carpa serigrafiada, engalanada amb globus, octavetes i les consignes ben apreses. Eleccions a la vista, i només queden 4 mesos.

Al Prat, “lo nunca visto”: el Tejedor, que no es presenta, i va de debò. A l’alcalde li devem moltíssim, però la seva jubilació és ben merescuda. I així, com hem fet a totes i cadascuna de les comtesses electorals, els companys i companyes d’ICV i EUiA, transformats si ho voleu en El Prat en Comú, tornem als arguments de pes, aquells que només nosaltres, per l’experiència en la gestió al capdavant del govern municipal i pels compromisos complerts, podem oferir a la ciutadania.

La nostra no és una aposta pel canvi. La nostra és una garantia de relleu, per seguir a la mateixa cursa. Estem plenament satisfets del que hem fet, i creiem que l’aval de la ciutadania és la nostra millor carta de presentació. No ens trobareu a les grans propostes electorals, ni en l”ara sí que sí”.

Ens trobareu a la voluntat de revalidar la confiança en una ciutat que hem fet créixer entre tots, i que pensem que avui tots els pratencs i pratenques estan disposats a defensar. Som la gent del compromís inexcusable, de la feina incansable a cada racó del Prat, i dels que mai no deixarem de creure que un altre món és possible, si hem fet possible un Prat com el que hem construït.

La campanya, malauradament, intentarà colar debats que no pertoquen. Debats territorials, debats lingüístics, debats sentimentals. Ens hem de conjurar per tal que el pròxim 26 de maig, cadascú triï la millor opció per fer del Prat la ciutat que volem. Si és així, n’estem convençuts.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios