www.elllobregat.com
El millor teatre de Catalunya
Ampliar

El millor teatre de Catalunya

lunes 08 de abril de 2019, 12:10h
En el moment d’escriure aquestes ratlles, el teatre de l’Artesà del Prat obre les seves portes després d’estar tancat durant 30 anys. Hi ha centenars, milers de veïns i veïnes del Prat que podrien descriure molt millor que jo les sensacions viscudes aquest cap de setmana, quan el renovat teatre es mostrava al públic.
L’Ajuntament ha fet realitat la proposta cultural més ambiciosa dels últims mandats, i ho ha aconseguit amb una barreja de sensibilitat patrimonial i realisme de la que ens sentim especialment orgullosos. El Prat, que ja viu sabent que té una ciutat sostenible, integrada territorialment, on l’atenció social està abastament garantida i la cohesió social es treballa a parts iguals entre l’administració i les entitats, ara té un equipament cultural de referència a Catalunya.

Hem adaptat al segle XXI el que va ser el punt de trobada més important per moltes generacions del passat pratenc, on hi va haver una important vida cultural i associativa des dels temps de la República, però que les mans privades no van protegir i mantenir adequadament. I ho hem fet amb una delicadesa arquitectònica innegable. No és només un teatre. No és només un teatre preciós. És un lloc on la cultura de les arts en viu potenciarà l’esperit creatiu i innovador de tothom qui ho vulgui. L’Artesà serà el bressol de qui vol fer i veure activitats culturals, sota la premissa de la igualtat d’oportunitats.

L’Artesà serà l’aposta per les polítiques culturals del Prat, amb programació de primer nivell, amb oferta de formació per a tothom i la possibilitat de formar-ne part amb uns preus públics a l’abast de tothom.
Quan la gent entrava, es feia fotos, somreia i se sentia impressionada per les possibilitats del que veia. Així volem que sigui el Prat.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios