www.elllobregat.com

Un bany de realitat

viernes 07 de junio de 2019, 08:11h
La jornada de reflexió de la cap de campanya d’El Prat En Comú, jo mateixa, vaig anar a dormir amb la sensació d’haver-ho donat tot. L’equip de la campanya, la militància de base, els amics i amigues que ens han ajudat no només en els últims 15 dies sinó durant l’últim any, a afrontar les municipals, han fet una feina incansable i valuosíssima.

Els grans resultats d’El Prat En Comú, la revalidació de l’alcaldia amb el context local existent, és una gesta a posar en valor. De nou, 11 regidors i regidores, amb un canvi de nom de la formació i amb el repte del relleu de l’alcalde Tejedor.
Ho havíem donat tot. La feina dels darrers anys a l’Ajuntament, la gestió dels grans projectes de la ciutat, els processos polítics interns, les decisions urgents de la campanya. Què dur que ha estat. I alhora, què motivador, emocionant, intens.

Des d’aquí, les meves modestes i sinceres gràcies, amb majúscules, a tots aquells que ens ho heu posat més fàcil. Quina gran família.

A canvi, us prometem reflexió sobre els reptes d’una ciutat metropolitana, moderna i ambiciosa. Us prometem acció política per fer més fàcil la vida de la gent que encara avui pateix els efectes d’una crisi injusta.
Us prometem contundència en la defensa del nostre territori i en la defensa dels valors de la comunitat i l’educació pública i de qualitat. Hem sembrat llavors, i volem recollir-ne els fruits. Us ho devem. I també, permeteu que ho digui, li devem a l’alcalde Lluís Tejedor.

A la gent del Prat li agrada el Prat. I la gent hi viu feliç. Per això, ara amb el Lluís Mijoler, Seguim!

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios