www.elllobregat.com

El cifo de Sant Feliu ofereix nous cursos formatius al setembre

El Centre d’Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de Sant Feliu té previst iniciar al setembre un gran nombre de cursos formatius adreçats a treballadors i treballadores, en atur o en actiu, que estiguin inscrits en el Servei d’Ocupació de Catalunya abans de l’inici de l’acció formativa. En concret, es posaran en marxa més de 20 cursos diferents al setembre, així com una dotzena de cursos més durant els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2010.
Els cursos que s’impartiran des del CIFO de Sant Feliu estan relacionats preferentment amb la fabricació mecànica i d’automoció. Així s’oferiran cursos de soldadura, mecànica convencional, disseny industrial i prototipatge, electricitat i electrònica, xapa i pintura de vehicles i electricitat i electrònica de vehicles, entre d’altres. També s’oferiran cursos de formació complementària de diferents matèries com ara d’iniciació a Internet, anglès tècnic, autoocupació i creació d’empreses, gestió laboral o metodologia didàctica.

Les persones interessades en inscriure’s en algun dels cursos s’han d’adreçar personalment al centre o bé contactar a través del correu electrònic cifo_santfeliu@gencat.cat. Les oficines del CIFO de Sant Feliu es troben al carrer d’Hospitalet, 3 (tel. 93 685 77 90). Els sol·licitants dels cursos hauran de passar una prova de selecció i una entrevista abans de fer el curs. ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de Desarrollo Editmaker

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Agencia Publicitaria Llobregat, S.L. :: Raurich, 62 :: 08830 Sant Boi de Llobregat
Contacto