www.elllobregat.com
Anuari 2020: arrenca una dècada clau
Ampliar

Anuari 2020: arrenca una dècada clau

El Llobregat i BCN Content Factory editen una nova edició de l’Anuari comarcal. L’agenda 2030 de l’ONU centra l’atenció de l’edició.
Si l’any passat l’Anuari va centrar-se en el 40è aniversari dels ajuntaments democràtics, que va marcar un abans i un després a les ciutats de la comarca fins a convertir-les en poblacions molt diferents de les de la dictadura, enguany hem considerat que, atès que canviem de dècada, era necessari posar de manifest la importància de pensar en el futur de l’espècie i del planeta. En aquest sentit, El Llobregat i BCN Contect Factory editen una nova edició del seu Anuari comarcal, centrada en l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), 17 metes a fer realitat al llarg dels pròxims 10 anys que han de posar fi o pal·liar situacions injustes, desigualtats i problemes mediambientals per tot el món [veure pàgines 14-15].
Van ser aprovats el 2015 pels païssos de l’ONU en el que és considerat com l’acord més important des de l’aprovació de la Declaració dels Drets Humans.
L’aposta per la sostenibilitat
En aquest sentit, hem volgut fer un esforç per abaixar aquests 17 objectius al nostre dia a dia comarcal: com estem en aquest àmbit a la comarca i què s’està fent per avançar en les metes i objectius finals de cada ODS. Per aquesta raó, a l’Anuari oferim 17 reportatges amb l’opinió d’un expert en la matèria, per tal de veure fins a quin punt s’estan complint aquests objectius pel bé del planeta.
A més, l’Anuari 2020 també compta amb les ja tradicionals entrevistes als alcaldes i caps de l’oposició, tot i que en aquesta ocasió enfocades en l’inici del mandat i els projectes que volen posar en marxa al llarg dels pròxims quatre anys.
Seguint en aquesta línia, i no menys important, hem elaborat una sèrie de reportatges que analitzen les noves retribucions dels càrrecs electes de la comarca. La voluntat és fer una comparativa amb els sous del passat mandat i els aprovats per al present. En general, i sense la intenció de fer espòlier, la tònica general ha estat més aviat de pujada dels salaris.
Un any de periodisme de proximitat
Aquesta edició 2020 de l’Anuari, a més, i com cada any, fa una repassada als millors reportatges de l’any 2019. Onze mesos de periodisme de proximitat, en profunditat i amb l’esperit de reporterisme que caracteritza la capçalera d’El Llobregat, resumits en un document d’unes 500 planes amb entrevistes, articles, tribunes d’opinió i amplis reportatges per fer-se una idea del que ha estat el 2019, un any caracteritzat per la intensitat electoral i per la celebració dels 40 anys d’ajuntaments democràtics.
Si vols l’Anuari, visita elllobregat.com/anuari2020 i descarrega’l a partir del dia 7 de gener.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto