www.elllobregat.com
Berto Romero arribarà a Atrium Viladecans al gener
Ampliar
Berto Romero arribarà a Atrium Viladecans al gener

El Baix a escena: avanç de la temporada 2020

viernes 03 de enero de 2020, 11:05h
Els escenaris de la comarca s’omplen de propostes escèniques de primer nivell. Berto Romero, Josep Maria Pou, Emma Vilarasau i Núria Espert, els plats forts.
Dansa inclusiva, unipersonals carregats d’interpretació i sentiments, humor potent, dones lluitant per triomfar o la poesia de Lorca. Els teatres del Baix comencen l’any amb un ampli ventall d’ofertes culturals per als veïns de la comarca. Serà difícil no trobar un espectacle per gaudir al Baix Llobregat. Els següents són alguns dels espectacles que no et pots perdre aquest any.
Atrium comença amb humor
El teatre de Viladecans comença el gener amb el nou monòleg de Berto Romero. Els dies 10 i 11 de gener el còmic presentarà Mucha tonteria, on històries i cançons per riure, a més d’alguna sorpresa, seran els principals ingredients de l’obra. Una altra comèdia arribarà a Atrium el 25 de gener i serà La tienda de los horrores. Després de triomfar amb La Jaula de Las Locas, el nou espectacle dirigit per Àngel Llàcer i Manu Guix tracta la història d’amor impossible entre Seymour i Audrey, empleats en la vella floristeria del senyor Mushnik, que fa un gir inesperat amb l’aparició d’una misteriosa planta que pot convertir els desitjos en realitat.
Els amants de la màgia no poden perdre’s la nova gira de Juan Tamariz amb l’espectacle Magia Potagia y aún más!. El mag combinarà trucs clàssics del seu repertori amb alguns de nous, omplint el teatre no sols amb màgia sinó també amb la seva gràcia i alegria. El grup Café Quijano, el documental Els testimonis de Putin o Eva contra Eva, amb Emma Vilarasau, són algunes de les obres que completen la variada programació d’Atrium.
Eva, a l’Artesà
L’escenari del teatre L’Artesà del Prat també acollirà Eva contra Eva. L’11 de gener a les 17 hores, es projectarà la pel·lícula original All about Eve. L’endemà, el públic podrà gaudir l’obra inspirada en la pel·lícula, dirigida per Pau Miró.
El 15 febrer arribarà Un dia qualsevol, una comèdia que transcorre en una residència en la qual se succeiran un munt de situacions divertides. I després l’acció es desplaçarà cap a la Rambla de Barcelona, escenari de La Rambla de les Floristes, de Josep Maria de Sagarra.
El 26 d’abril, tres dies després de Sant Jordi, la literatura de García Lorca prendrà vida a l’escenari amb el retorn de Núria Espert. La reconeguda actriu hospitalenca interpretarà Romancero Gitano, poemari publicat en 1928 i format per 18 romanços.
Dansa al Joventut
I seguint amb L’Hospitalet, el 18 de gener el Teatre Joventut acollirà Barris en Dansa, un projecte de dansa social dirigit per Álvaro de la Peña, en el qual participa gent de totes les edats i condicions. De la Peña ho defineix com una eina que permet “donar a les persones l’oportunitat de realitzar i construir fets artístics de gran qualitat i d’important cohesió social i experiència humana”.
L’1 de febrer Lluís Homar arriba amb La néta del senyor Linh, i Jose Sacristán prendrà el relleu amb Señora de rojo sobre fondo gris, un unipersonal aclamat per la crítica que explica la història d’un pintor amb una crisi personal. A l’Auditori de Cornellà aterraran Josep Maria Pou amb Viejo amigo Cicerón, el 10 de maig, i Bruno Oro i Clara Segura amb Cobertura el 22 de març.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios