www.elllobregat.com
ERC-Gavà transmet tot el seu suport als ciutadans de Gavà
Ampliar

ERC-Gavà transmet tot el seu suport als ciutadans de Gavà

martes 31 de marzo de 2020, 11:36h

Des d’ERC Gavà volem fer un reconeixement als veïns i veïnes de Gavà que, amb gran esforç i abnegació, compleixen les mesures de confinament per tal d’aturar l’expansió del Coronavirus, confinament dur però necessari i, si com sembla s’ha d’allargar més temps, ho serà encara més.

Especialment, acompanyem en el sentiment a tots qui han perdut algun familiar o amic pel coronavirus, especialment pel fet que, per tal d’impedir el contagi, no se’n han pogut acomiadar ni fer el dol adequat. Són moments molt difícils d’assimilar i pels quals mai s’està prou preparat; i en aquest cas menys encara. Aquest sofriment reforça encara més la necessitat que la ciutadania de Gavà segueixi complint les mesures empreses per aconseguir parar l’expansió de la pandèmia. Tot esforç és poc per salvar vides.

Si bé ara la prioritat és salvar vides, no es pot menystenir les conseqüències que aquest confinament tindrà sobre l’economia i la qualitat de vida dels ciutadans després d’aquesta crisi sanitària. Des d’ERC-Gavà reclamem que des dels organismes corresponents es prenguin les mesures necessàries per tal de pal·liar aquestes conseqüències, sobretot pel que fa a aquells col·lectius més vulnerables; s’ha de garantir que tothom pugui seguir mantenint unes condicions mínimes i sortir menys debilitats l’endemà, quan la crisi sanitària i humanitària hagi passat i arribin les conseqüències econòmiques més dures. No és just demanar als ciutadans i ciutadanes que es sacrifiquin, que compleixin estrictament el confinament i que després es trobin a l’atur sense possibilitat de mantenir-se ni a ells/es ni a les seves famílies. No pot passar com amb la crisi del 2008, quan es van fer mans i mànigues per rescatar el sistema bancari però no es va res pels que van acabar perdent feina i casa.

Malgrat tot, des d’ERC-Gavà reiterem tot el nostre suport a la ciutadania de Gavà; a les famílies amb nens i joves, amb la dificultat que suportin aquest confinament tan llarg; a tots els que tinguin familiars, companys o amics ingressats pel coronavirus, als que tenen algú en situació de risc i no poden veure en persona; a tots als qui, per la seva feina essencial per mantenir els serveis bàsics encara hagin d’exposar-se al risc de contagi,... en resum, encoratgem a tots els nostres conciutadans en aquests moments tan difícils a mantenir les mesures de confinament per tal que aquesta situació acabi quan abans millor.

Finalment, una vegada més, volem agrair la imprescindible feina del personal sanitari del nostre país, que cada dia s’exposa directament al contagi (i indirectament també les seves famílies) per tal de cuidar tots els que, malauradament, necessiten assistència mèdica per causa del coronavirus. Mai els ho agrairem prou.

Com a recordatori, des d’ERC-Gavà adjuntem l’enllaç a la secció sobre el Coronavirus del web de la Generalitat (aquí), on es poden consultar totes les mesures que s’han emprés, informació detallada sobre com evitar transmetre la malaltia i altres consells per al ciutadans.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios