www.elllobregat.com
La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet fa prop de 13.000 actuacions en els darrers 12 dies
Ampliar

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet fa prop de 13.000 actuacions en els darrers 12 dies

martes 31 de marzo de 2020, 17:18h

La majoria han estat identificacions de persones i vehicles per comprovar si la seva presència a la via pública responia als supòsits previstos en la declaració de situació d’alarma. El total de persones sancionades per la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra durant aquest període ha estat de 2.350. 10 persones més han estat detingudes per desobediència greu.

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet ha efectuat un total de 12.770 actuacions, del 17 al 29 de març, en aplicació del decret de situació d’alarma per fer front a la Covid-19. D’aquestes actuacions se n’han derivat 827 propostes de sanció. El total de persones sancionades per la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra durant aquest període ha estat de 2.350. 10 persones més han estat detingudes pels dos cossos per desobediència greu.

La major part de les actuacions, 7.344 identificacions de persones i 5.426 identificacions de vehicles, s’han realitzat per tal de comprovar si la seva presència al carrer responia als supòsits autoritzats (compra d’aliments i medicaments, atenció de persones dependents, desplaçament a la feina...).

Durant aquest període, s’han tancat quatre establiments comercials, una xifra molt inferior als 200 que es van tancar el primer cap de setmana.

A banda d’aquestes tasques, agents de la Guàrdia Urbana participen en la distribució de material sanitari i han atès una dona embarassada a punt de parir, entre d’altres.

La Guàrdia Urbana ha reorganitzat el seu servei i, per garantir-lo, ha establert torns especials de treball per atendre aquesta situació excepcional d’estat d’alarma. Agents de la Guàrdia Urbana treballen de manera voluntària fora del seu torn per contribuir a atendre aquesta situació. S’ha donat la circumstància que un agent de baixa mèdica, amb dues costelles trencades, va demanar l’alta per incorporar-se al servei i ajudar els companys.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios