www.elllobregat.com
La Diputació de Barcelona distribueix entre els municipis els primers kits de detecció ràpida del covid-19
Ampliar

La Diputació de Barcelona distribueix entre els municipis els primers kits de detecció ràpida del covid-19

miércoles 01 de abril de 2020, 19:17h

L’organisme provincial ha començat a fer arribar als ajuntaments del Baix Llobregat y al de L’Hospitalet els primers tests destinats a fer la prova del coronavirus al personal dels serveis essencials de cada municipi. Els kits estan validats per l’Hospital de Bellvitge i l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell per garantir la seva fiabilitat.

Els tests tenen com a destinataris els agents de la policia local, els serveis d’atenció domiciliària, el personal funerari, les brigades de neteja i els voluntaris de protecció civil, entre d’altres, per tal d’assegurar que aquests professionals treballen amb garanties i poden continuar prestant els seus serveis. Els aparells de detecció ràpida del covid-19 només poden ésser manipulats per personal sanitari.

La Diputació de Barcelona també ha informat de que està treballant de forma coordinada el CatSalut, per medicalitzar hotels perquè puguin acollir malalts de coronavirus que no poden ser atesos als hospitals comarcals i també per a que funcionen com a centres de descans pel personal sanitari.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios