www.elllobregat.com
La Policia Local d'Olesa interposa 82 denúncies per incompliments del confinament
Ampliar

La Policia Local d'Olesa interposa 82 denúncies per incompliments del confinament

miércoles 01 de abril de 2020, 21:03h

En les dues últimes setmanes cinc comerços han estat sancionats per no fer cas de la limitació d'activitats decretada per evitar la propagació del coronavirus

El cap de la Policia Local d'Olesa de Montserrat, Isaac Aymerich, ha destacat que d'ençà que es va decretar l'estat d'alarma ha augmentat la coordinació dels agents locals amb altres cossos de seguretat i policies de la zona. Aymerich ha subratllat que, Malgrat que la coordinació sempre és habitual, "en aquesta situació encara ho és més i està sent plena".

La policia municipal d'Olesa, en dependència directa del Ministeri de l'Interior, està portant a terme dues línies d'actuació a la ciutat. Per una banda, està fent un control dels establiments que no poden obrir o que tenen l'aforament limitat mentre duri l'estat d'alarma. I d'altra banda, també es fan controls dels moviments, tant pel que fa als vehicles (especialment a les entrades del municipi) com pel que fa a la ciutadania. Tot plegat per comprovar la justificació dels desplaçaments i veure si aquests s'ajusten a les excepcions previstes.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios