www.elllobregat.com
Un 14% menys de denúncies a Viladecans per no fer cas del confinament
Ampliar

Un 14% menys de denúncies a Viladecans per no fer cas del confinament

jueves 02 de abril de 2020, 16:57h
La Policia Local ha imposat 325 multes al llarg del mes de març per l'incompliment de l’estat d’alarma provocat per la pandèmia de coronavirus. També s’han tancat 14 establiments que estaven oberts de manera il·legal.

Els ciutadans de Viladecans estan cada vegada més conscienciats envers la importància del confinament per evitar la propagació del coronavirus. Prova d’això és que les multes imposades per la Policia Local per incomplir les ordres de no sortir al carrer si no és per necessitat s’han reduït un 14% en la segona setmana de vigència de l’estat d’alarma.

En aquest període, s’han imposat 137 denúncies, enfront de les 159 de la primera setmana. Fins al 31 de març, el total de sancions tramitades pels agents locals de Viladecans ha estat de 325, si s’afegeixen els 29 incompliments dels dies 30 i 31.

A l’alça les infraccions en horari nocturn

El 85 % de les denúncies s’han interposat en horari diürn i només un 15 % a la nit, malgrat que en la darrera setmana s’ha doblat el nombre de denúncies nocturnes. Nou de cada deu persones sancionades són homes i tres de cada quatre tenen entre 18 i 50 anys. Una de cada deu sancions s’han imposat a joves menors de 18 anys.

Entre el 15 i el 31 de març, la Policia Local de Viladecans ha fet més d’11.000 controls i s’ha dirigit a més de 6.500 persones i de 4.500 conductors de vehicles per la seva presència a la via pública, per tal de verificar si complien amb els requisits imposats per l’estat d’alarma.

Inspeccions a establiments i obres privades

Els agents municipals també han ordenat el tancament de 14 establiments que estaven oberts de manera il·legal, especialment en els primers dies de l’estat d’alarma. També s’han inspeccionar cinc obres privades per comprovar si complien els requisits de seguretat i salut de les persones que hi treballaven, abans que el Govern espanyol en paralitzés del tot la seva activitat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios