www.elllobregat.com
Sancionades a L'Hospitalet 3.382 persones per no fer cas del confinament
Ampliar

Sancionades a L'Hospitalet 3.382 persones per no fer cas del confinament

jueves 09 de abril de 2020, 13:34h

La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra han obert 30 diligències penals per resistència i desobediència

La Guàrdia Urbana de L'Hospitalet ha efectuat un total de 6.127 actuacions la darrera setmana en aplicació del decret de situació d'alarma per fer front a la Covid-19. D'aquestes actuacions se n'han derivat 371 propostes de sanció. El total de persones sancionades per la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra des de l'inici de l'estat d'alarma ha estat de 3.382, motiu pel qual s'han obert 30 diligències penals per resistència i desobediència a veïns de la ciutat.

La major part de les actuacions de la Guàrdia Urbana de la darrera setmana (3.228 identificacions de persones i 2.899 identificacions de vehicles) s'han realitzat per tal de comprovar si la seva presència al carrer responia als supòsits autoritzats (compra d'aliments i medicaments, atenció de persones dependents, desplaçament a la feina, etc.).

Bars i locutoris tancats

Durant aquest període, la Guàrdia Urbana ha tancat set establiments comercials de L'Hospitalet -majoritàriament, locutoris, bars i altres locals que incomplien la situació d'alarma-, ha detingut una persona per desobediència greu i n'ha investigat tres més, una d'elles denunciada penalment per acumular sis denúncies prèvies i tres identificacions per incompliment del decret d'estat d'alarma.

Per tal d'atendre aquesta situació excepcional d'estat d'alarma, la Guàrdia Urbana ha reorganitzat el seu servei i, per tal de garantir-lo, ha establert torns especials de treball. A més, agents del cos policial estan participant en la distribució de material sanitari i continuen treballant en tasques assistencials de suport sempre que es requereix la seva presència.

Diploma pels nens que fan anys

Una altra feina destacada que està portant a terme la Guàrdia Urbana de la ciutat per lluitar contra les conseqüències de la pandèmia de Covid-19 és enviar als infants que celebren aquests dies el seu aniversari una felicitació personalitzada (que va acompanyades d'un vídeo del servei de la Guàrdia Urbana) i un diploma de record.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios