www.elllobregat.com
Poveda demana a la Generalitat que millori el repartiment de mascaretes als usuaris del transport públic
Ampliar

Poveda demana a la Generalitat que millori el repartiment de mascaretes als usuaris del transport públic

El vicepresident de mobilitat, transport i sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda, torna a demanar millorar els criteris de distribució i reclama que també es facin arribar mascaretes a les parades de Bus Metropolità, que han estat les grans oblidades

Poveda considera que avui se n’han repartit molt poques unitats als municipis metropolitans, tenint en compte la quantitat de mascaretes que havien arribat, i que el repartiment ha estat poc eficaç. “Molts usuaris del transport públic de l’àrea metropolitana de Barcelona malauradament no han rebut mascareta, quan van arribar-ne suficients”, exposa.

Poveda torna a apuntar la necessitat de millorar els criteris de distribució. “No té sentit tornar a repartir demà i durant els propers dies al mateix lloc, on és molt probable que un alt percentatge d’usuaris siguin els mateixos. La Generalitat hauria d’establir nous punts de distribució, per tal d’arribar als màxims usuaris de transport públic possible”, explica.

El Bus Metropolità, el gran oblidat

El vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB també denuncia que el Bus Metropolità ha estat el gran abandonat. “Cal fer arribar mascaretes a les parades de Bus Metropolità, perquè arribin als usuaris d’autobusos, tant de gestió indirecta de l’AMB com de TMB. També a d’altres mitjans de transport, com és el TRAM”. “S’ha de garantir la màxima cobertura possible”, afegeix Poveda. Des de l’AMB es recorda que el nivell de demanda anual del Bus Metropolità AMB, entre gestió directa i indirecta, és similar a la demanda anual del metro.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios