www.elllobregat.com
Cornellà reforça la desinfecció dels carrers amb l'augment de l'activitat econòmic

Cornellà reforça la desinfecció dels carrers amb l'augment de l'activitat econòmic

miércoles 15 de abril de 2020, 17:52h

Al pla de reforç de la neteja hi participen quatre equips que actuen als vials amb major mobilitat i al voltant dels centres sanitaris, geriàtrics, farmàcies i mercats

L'Ajuntament de Cornellà ha reforçat el servei de desinfecció de la ciutat coincidint amb la reincorporació a l'activitat econòmica d'una part de la població per tal de minimitzar la propagació de la Covid-19. Així, s'han destinat quatre equips de matí i tarda per desinfectar amb aigua a pressió i una dissolució de clor les avingudes i carrers de major mobilitat de vianants de cada barri, un cop per setmana.

També s'ha augmentat la desinfecció al voltant de centres mèdics, farmàcies, serveis municipals oberts, mercats municipals i grans supermercats i parades de transport públic, que són els espais on es detecta més moviment de persones. Aquest reforç de la desinfecció de la ciutat s'afronta amb la reincorporació del 75% de la plantilla, ja que fins ara, una part estava en confinament preventiu per tal que la ciutat no es quedés, en cap cas, sense personal de neteja.

Fons municipals hi han precisat que el servei de recollida de residus es manté com fins ara, malgrat l'augment de l'activitat econòmica, seguint els paràmetres de la reestructuració posada en marxa amb l'inici de la crisi sanitària Amb l'estat d'alarma, el servei de neteja s'ha centrat en les zones de més alta incidència com els punts de contenidors i zones de gran freqüència de pas.

Quatre prioritats

Com a marc global, s'han establit quatre objectius prioritaris: neteja i desinfecció de grans vials i voreres de la ciutat: amb vehicles de bandeig mecànics i equips i vehicles d'hidropressió a grans vials (coma ara la carretera d'Esplugues, avingudes com Salvador Allende, Alps, Sant Ildefons o Baix Llobregat, entre d'altres), ampliació de les brigades de neteja i desinfecció dels contenidors; neteja i desinfecció diària a zones sensibles i neteja i buidatge diari de papereres.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios