www.elllobregat.com
Esplugues posa imatge i so al confinament i la lluita contra el coronavirus
Ampliar

Esplugues posa imatge i so al confinament i la lluita contra el coronavirus

viernes 17 de abril de 2020, 15:22h
L'Ajuntament ha editat un vídeo que vol convertir-se en testimoni històric de com s'està vivint l'estat d'alarma a la ciutat
L'Ajuntament d'Esplugues hi ha editat un vídeo, que es pot veure, descarregar o compartir des de la plataforma YouTube, que vol convertir-se amb el temps en un referent històric de com la ciutat va viure i va lluitar contra la pandèmia de Covid-19.

La filmació recull com és ara la vida als carrers i als espais públics del municipi i també quines han estat les iniciatives solidàries i les mostres d'afecte sorgides des de la ciutadania amb motiu del sever confinament decretat pel Govern d'Espanya a conseqüència de l'estat d'alarma.

El vídeo municipal porta per títol 'Ens en sortirem, gràcies Esplugues!' i té una durada aproximada de dos minuts. La gravació fa un recorregut pels centres sanitaris, pels mercats municipals i per les places i carrers buits i passa revista fent un homenatge alhora als controls de seguretat, els serveis especials de netejat, els serveis d'atenció telefònica a la població, els serveis socials i els voluntaris, entre d'altres.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios