www.elllobregat.com
Viladecans omple de roses les residències de la gent gran, l’Hospital i l'ambulatori
Ampliar

Viladecans omple de roses les residències de la gent gran, l’Hospital i l'ambulatori

jueves 23 de abril de 2020, 18:22h
L’Ajuntament ha fet arribar prop de 2.000 unitats de la flor tradicional de Sant Jordi a pacients i personal sanitari de la ciutat

Per tal de celebrar la Diada de Sant Jordi, malgrat el confinament, l’Ajuntament ha fet arribar prop de 2.000 roses a l’Hospital de Viladecans, a les cinc residències de gent gran, als usuaris del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) i al CAP de la ciutat que és obert, el Maria Bernades. La intenció ha estat donar ànims a la gent gran de les residències, als pacients dels centres sanitaris i als usuaris dels serveis socials municipals a domicili. L’Ajuntament també ha volgut, amb aquest petit detall, agrair la feina del personal dels equipaments sanitaris, geriàtrics i socials.

També s´han lliurat 9 rams de roses per commemorar Sant Jordi a les seus municipals on hi ha personal dels serveis presencials i essencials: Viladecans Informació, la masia de Can Palmer, diverses ubicacions de l’Àrea d’Espai Públic, la Comissaria de la Policia Local, Protecció Civil i Creu Roja.

A més, amb l’objectiu de practicar l'economia circular, les roses les han distribuit tres comerços locals: Raquel Floristeries, Vilaflors i Floristeria Jazmín. Precisament, les floristeries locals també volen, com l’Ajuntament, que la ciutadania en general pugui gaudir d’una bona festivitat de Sant Jordi i ningú es quedi sense rosa.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios