www.elllobregat.com
Balla amb el nou videoclip de la cançó del Baix Llobregat i participa en el divertit CHALLENGE

Balla amb el nou videoclip de la cançó del Baix Llobregat i participa en el divertit CHALLENGE

martes 28 de abril de 2020, 18:19h
El Consorci de Turisme del Baix Llobregat presenta el seu nou videoclip de la cançó del Baix Llobregat, fet pel grup de música infantil Reggae per Xics. Aprofitant el temps de confinament, es proposa a les famílies un repte Challenge per ballar la coreografia i compartir-la a les xarxes i al web challenge.ebaixllobregat.com, i així poder guanyar un premi molt especial.

Si us agrada ballar, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat us proposem un divertit repte per fer en família aprofitant aquest temps de confinament i coincidint amb el llançament del nou videoclip de la cançó del Baix Llobregat que ens mostra la diversitat d'atractius que ofereix la comarca, del delta fins a Montserrat, i que ha estat realitzat pel conegut grup musical Reggae per Xics - The Penguins.

Us animem a fer el Baix Llobregat Challenge challenge.elbaixllobregat.cat, que consisteix en aprendre en família la coreografia del videoclip, gravar la vostra proposta i compartir-la a les vostres xarxes socials i amb nosaltres. Ballar genera dopamina i us ajudarà a ser més feliços!

Fins al 9 de maig les famílies poden participar i optar als 10 premis que es sortejaran de forma aleatòria entre totes elles: una cistella amb producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat, un kit de motxilla, estoig i tassa de la puput Punxetes, la mascota del Baix Llobregat, i un disc signat pel grup Reggae per Xics.

A més, amb tots els vídeos participants es realitzarà un vídeo amb diferents fragments de les coreografies de les famílies més marxoses del Baix Llobregat.

Baix Llobregat Challenge - Passos a seguir

Primer de tot, heu de veure el videoclip del Baix Llobregat per inspirar-vos.

Desprès d’assajar en família, heu de gravar un vídeo ballant la vostra coreografia com a publicació a Instagram (no als stories) i en el text cal mencionar a @turismebaixllobregat , posar els dos hashtags #BaixLlobregatChallenge i #ElBaixLlobregatDesDeCasa, i retar a dues persones a fer aquest repte mencionant-les en la publicació.

Finalment, heu d’entrar al web challenge.elbaixllobregat.cat i emplenar el formulari de participació.

Per fer-vos més fàcil el procés i animar-vos a participar, hem fet un clip molt senzill d’exemple de coreografia. Aquest exemple de vídeo es pot veure al web i a les a xarxes socials del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios