www.elllobregat.com
L'Hospitalet manté el programa d'orientació acadèmica per a l'alumnat de 4t d'ESO

L'Hospitalet manté el programa d'orientació acadèmica per a l'alumnat de 4t d'ESO

miércoles 29 de abril de 2020, 12:22h
L'Ajuntament ofereix aquest servei a l'alumnat del darrer curs de secundària per informar els alumnes dels itineraris educatius als quals poden accedir després de l'etapa obligatòria

La Regidoria de Joventut de L’Ajuntament deL’Hospitalet ha decidit mantir el programa d’orientació acadèmica per a l’alumnat de 4t d’ESO, a través de xerrades que imparteixen les professionals de l’Oficina Jove a través de Google Meet, la plataforma de contacte amb l’alumnat que utilitzen la majoria de centres educatius. Fins al moment, dos centres han participat ja en aquesta activitat a través d’internet.

En aquestes xerrades, professionals de l’Oficina Jove expliquen a l’alumnat els itineraris acadèmics que poden triar un cop acabada l’etapa d’ensenyament obligatori. També informen del procés de preinscripció, actualment tancat pel Departament d’Educació, a causa de la situació d’alarma.

La xerrada dura uns 30 minuts i a continuació s’obre un espai de conversa per resoldre els dubtes que l’alumnat pugui tenir. També s’ofereix la possibilitat de contactar amb els estudiants de manera individual per resoldre dubtes més concrets.

L’objectiu d’aquestes accions és continuar donant suport tant a l’alumnat com als equips docents en l’orientació acadèmica i l’assessorament, sobretot en aquests moments d’incertesa en els quals es fa més necessari l’acompanyament als alumnes.

Els centres d’ensenyament interessats a oferir aquest servei al seu alumnat poden contactar amb l’Oficina Jove a través del telèfon 93 403 69 60.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios