www.elllobregat.com
Al final el virus entenia de territoris i classes socials vam parlar...
Ampliar

Al final el virus entenia de territoris i classes socials vam parlar...

Por Josep Ramon Mut
viernes 01 de mayo de 2020, 08:00h
E l virus no entiende de territorios, el virus no entiende de clases sociales, el virus no entiende de... són frases que alguns han decidit repetir una i altra vegada igual que amb la crisi del 2008 van decidir repetir-nos allò de que vivíem per sobre de les nostres possibilitats.

Òbviament un virus no pot entendre de res perquè sense raciocini, cap ésser viu pot tenir capacitat d’enteniment, però aquestes estupideses han decidit repetir-les per anar justificant decisions incomprensibles. El dia abans d’escriure aquestes línies el govern d’Espanya havia decidit que els nens podrien sortir per acompanyar els pares a comprar al supermercat, a l’endemà, òbviament van haver de rectificar. Aquest fet que és un exemple de com s’està gestionant la crisi, demostra que qui està prenent les decisions, a banda de repetir frases buides, no està consultant als veritables experts, perquè no hi ha cap epidemiòleg, cap, que hagués recomanat prendre una mesura com aquesta.

De cara a la futura recuperació econòmica i final de la pandèmia, espero que aquells que decideixen tinguin present allò que recomanen les persones expertes, i de retruc deixin de dir frases repetides i sense sentit. Perquè tornant a l’inici d’aquest escrit, els fets han demostrat que la propagació de la pandèmia sí que afectava més a uns territoris que a d’altres, com era d’esperar. Els territoris més aïllats tenen una afectació menys important que els menys aïllats. Però és que també el Coronavirus ha afectat més durament a les classes populars, doncs només cal veure com als barris amb una renda per càpita inferior estan patint més que als barris benestants. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios