www.elllobregat.com
L'Hospitalet concedeix llicències especials als bars i restaurants perquè puguin vendre menjar a domicili
Ampliar

L'Hospitalet concedeix llicències especials als bars i restaurants perquè puguin vendre menjar a domicili

lunes 04 de mayo de 2020, 19:46h

La mesura estableix un procediment d’emergència i provisional per adquirir la llicència i pretén donar el màxim de suport al sector local durant la crisi de la Covid-19

Per tal de donar el màxim suport als restauradors locals, l’Ajuntament ha posat en marxa el procediment pel qual els establiments de la ciutat amb llicència de bar, restaurant o elaboració d’aliments, puguin preparar menjars per lliurar a domicili. Aquest tràmit es pot fer en línia, des de la web municipal, per mitjà d’aquest enllaç directe.

La mesura ha estat possible gràcies a la coordinació de l’Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social amb Activitats i Salut Alimentària de l’Ajuntament, i té per objectiu impulsar un sector molt castigat per la crisi sanitària de la Covid-19. Un cop rebudes les peticions, el departament responsable es posarà en contacte amb els sol•licitants.

Entre la documentació necessària per engegar el tràmit hi ha la signatura d’una declaració responsable per a la venda i el repartiment de menjars a domicili de forma provisional, i l’alta de l’epígraf fiscal 677.9, que inclou l’elaboració d'aliments per ser consumits fora de l’establiment en racions o a l’engròs i tots els serveis de càtering.

En el tràmit també es recorda els titulars de les activitats alimentàries detallistes la necessitat d’extremar el compliment de les normes generals de seguretat alimentària i de tenir en compte algunes pràctiques imprescindibles, com ara evitar la contaminació dels aliments amb envasos aptes per a l’ús alimentari, garantir la cadena del fred, garantir la higiene personal i les bones pràctiques —protecció dels treballadors, evitar la contaminació creuada entre els aliments...— i respectar la distància entre persones d’entre un i dos metres, tant a la cuina com durant el repartiment.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios