www.elllobregat.com
L'Hospitalet concedeix llicències especials als bars i restaurants perquè puguin vendre menjar a domicili
Ampliar

L'Hospitalet concedeix llicències especials als bars i restaurants perquè puguin vendre menjar a domicili

lunes 04 de mayo de 2020, 19:46h

La mesura estableix un procediment d’emergència i provisional per adquirir la llicència i pretén donar el màxim de suport al sector local durant la crisi de la Covid-19

Per tal de donar el màxim suport als restauradors locals, l’Ajuntament ha posat en marxa el procediment pel qual els establiments de la ciutat amb llicència de bar, restaurant o elaboració d’aliments, puguin preparar menjars per lliurar a domicili. Aquest tràmit es pot fer en línia, des de la web municipal, per mitjà d’aquest enllaç directe.

La mesura ha estat possible gràcies a la coordinació de l’Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social amb Activitats i Salut Alimentària de l’Ajuntament, i té per objectiu impulsar un sector molt castigat per la crisi sanitària de la Covid-19. Un cop rebudes les peticions, el departament responsable es posarà en contacte amb els sol•licitants.

Entre la documentació necessària per engegar el tràmit hi ha la signatura d’una declaració responsable per a la venda i el repartiment de menjars a domicili de forma provisional, i l’alta de l’epígraf fiscal 677.9, que inclou l’elaboració d'aliments per ser consumits fora de l’establiment en racions o a l’engròs i tots els serveis de càtering.

En el tràmit també es recorda els titulars de les activitats alimentàries detallistes la necessitat d’extremar el compliment de les normes generals de seguretat alimentària i de tenir en compte algunes pràctiques imprescindibles, com ara evitar la contaminació dels aliments amb envasos aptes per a l’ús alimentari, garantir la cadena del fred, garantir la higiene personal i les bones pràctiques —protecció dels treballadors, evitar la contaminació creuada entre els aliments...— i respectar la distància entre persones d’entre un i dos metres, tant a la cuina com durant el repartiment.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de El Llobregat

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto