www.elllobregat.com
L’Hospitalet distribueix 5.000 mascaretes entre els usuaris dels vuit mercats municipals
Ampliar

L’Hospitalet distribueix 5.000 mascaretes entre els usuaris dels vuit mercats municipals

viernes 08 de mayo de 2020, 16:20h

La acció preten sensibilitzar els veïns envers la necessitat d’utilitzar aquests elements de protecció

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha iniciat la distribució de mascaretes higièniques entre les persones usuàries dels vuit mercats municipals, a càrrec de voluntaris de l’Oficina de Voluntaris de L’Hospitalet. En total es repartiran 5.000 mascaretes que formen part d’una tramesa que el Govern de l’Estat ha fet arribar a la ciutat.

Els mercats municipals de L’Hospitalet han estat oberts al públic per garantir el subministrament d’aliments frescos a la ciutadania durant l’estat d’alarma per la Covid-19. Des de l’Ajuntament i en col·laboració amb la direcció i els paradistes dels mercats, s’han pres mesures d’higiene i prevenció per tal de preservar la salut i la seguretat de comerciants i clientela i frenar el nombre de contagis. Així, s’han distribuït 4.000 guants de làtex; s’han difós falques informatives a través de la megafonia; s’han col·locat rètols explicatius sobre les mesures de seguretat i higiene a tots els equipaments, i s’han subministrat cintes adhesives per delimitar les distàncies mínimes de seguretat amb les parades.

Les darreres setmanes s’ha detectat un augment de comandes telemàtiques i una major sensibilització de comerciants i clientela quant a la conveniència d’optar per aquest sistema. Així, bona part dels mercats han incrementat el servei de repartiment a domicili, especialment adreçat a la població en situació de risc i l’han difós a través de les seves xarxes socials.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios