www.elllobregat.com
Esplugues no cobrarà les terrasses als bars i restaurants per ajudar-los a superar la crisi del coronavirus

Esplugues no cobrarà les terrasses als bars i restaurants per ajudar-los a superar la crisi del coronavirus

sábado 09 de mayo de 2020, 18:51h

La mesura serà vigent com a mínim fins al 31 d'agost pi s'ampliarà o no en funció de l'evolució del desconfinament i la recuperació de l'activitat.

La iniciativa municipal pretén compensar la nul·la o escassa activitat econòmica que podran desenvolupar els bars i restaurants a conseqüència de l'emergència sanitària pel coronavirus. Cal recordar que aquesta activitat es va prohibir a mitjans de març coincidint amb l'entrada en vigor de l'estat d'alarma, i que està previst que puguin obrir parcialment les terrasses a partir de la fase 1, encara sense data per a Esplugues.

L'anomenada Taxa d'ocupació de la via pública per taules i cadires pot ser anual o per a la temporada de bon temps. En el segon cas, encara no havia començat a aplicar-se. A més, també s'ha decidit mantenir l'actual ocupació de terrasses i vetlladors per preservar l'espai de passeig per a vianants.

L'exempció de la taxa forma part d'un paquet de mesures que l'equip de govern municipal d'Esplugues i tots els grups municipals estan treballant de forma conjunta i consensuada amb la voluntat d'arribar al màxim consens per pal·liar els efectes econòmics i socials de la pandèmia.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios