www.elllobregat.com
Vilamarina fa donació de tres tones d’aliments i productes de primera necessitat a Creu Roja
Ampliar

Vilamarina fa donació de tres tones d’aliments i productes de primera necessitat a Creu Roja

viernes 15 de mayo de 2020, 14:51h

El centre comercial de Viladecans engega una iniciativa per ajudar a les 600 famílies del municipi que actualment es troben en risc d’exclusió.

Conscient de l’increment de famílies en risc de vulnerabilitat a Viladecans, arrel de la situació actual pel Covid-19, el Centre Comercial Vilamarina, propietat de Merlin Properties, ha arribat a un acord amb Creu Roja Viladecans, amb qui ja ha col·laborat en d’altres ocasions, per fer donació de tres tones d’aliments i productes de primera necessitat. La donació està destinada a les 600 famílies del municipi que es troben en risc d’exclusió en l’actualitat.

Creu Roja Viladecans està oferint ajuda a totes les famílies de la localitat que van als seus centres a buscar lots d’aliments i productes d’higiene personal i de la llar. Veient el gran increment de peticions, el Centre Comercial Vilamarina, dins del seu ànim de col·laborar, juntament amb el seu arrendatari Mercadona, ha ofert la quantitat d’aliments i productes que s’han considerat necessàries per suplir las carències d’aquestes famílies.

El centre comercial, que ja ha cooperat altres vegades amb Creu Roja durant els darrers anys, té previst col·laborar pròximament amb l’entitat per donar suport a d’altres membres de la comunitat de Viladecans en risc de vulnerabilitat, com ara els nens.

Donació a L’Hospital de Viladecans

Durant els passats mesos de març i abril, el Centre Comercial Vilamarina va fer dues donacions a l’Hospital de Viladecans, consistents en el lliurament de 600 tovalloles, i va comprar material per a la Fundació Ciutat de Viladecans, amb la finalitat d'elaborar viseres protectores contra el coronavirus per a personal sanitari, policia local, protecció civil i comerç local.

En el transcurs de l’actual situació, Creu Roja Viladecans ha distribuït més de 1.302.690 productes de protecció, 277.210 aliments i medicaments i 8.895 kits de productes bàsics, a més de mobilitzar a més de 40.770 persones voluntàries.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios