www.elllobregat.com
Maria Miranda lamenta “profundament” la decisió de Movem En Comú Podem de sortir del govern de Castelldefels
Ampliar

Maria Miranda lamenta “profundament” la decisió de Movem En Comú Podem de sortir del govern de Castelldefels

viernes 15 de mayo de 2020, 22:42h

La alcaldessa recorda que “el diàleg es fonamental en un govern de coalició” y que l’actual model de ciutat es fruit de la suma d’esforços

Maria Miranda (PSC) s’ha mostrat sorpresa per la decisió dels fins ara socis de sortit del govern municipal, que ha conegut pels mitjans de comunicació. “Una sorpresa que encara continua, ja que a l’Alcaldia no hem rebut cap notificació de dimissió i, com a alcaldessa, tampoc he decretat el cessament de cap dels tres regidors de Movem En Comú Podem”.

L’Alcaldessa, Maria Miranda, ha afirmat que, “des de l’Equip de Govern hem respectat els conflictes interns de Movem En Comú Podem, tractant que no afectessin a la gestió municipal, però finalment aquest fet ha acabat accelerant la seva decisió de deixar el Govern”.

Marxa d’una regidora

La marxa d’una regidora de Movem, Ana Quesada, a no adscrita, ha desencadenat una sèrie de decisions de redistribució de competències. Unes decisions preses “per consens majoritari per part dels partits que formen l’Equip de Govern, davant la necessitat de garantir el correcte funcionament del Consistori en l’emergència sanitària”.

L’actual govern municipal de Castelldefels es va posar en marxa al juny de 2019, amb l’Acord de Govern signat per PSC, Movem-ECP i ERC, i al que posteriorment s’hi va afegir Junts Per Castelldefels. El pacte promovia l’impuls d’ un model de ciutat inclusiva, sostenible, educadora i feminista, que ha de continuar creixent, amb les persones al capdavant, més enllà de la composició del Govern municipal”, han explicat fots de l’alcaldia de Castelldefels.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(2)

+
0 comentarios