www.elllobregat.com
Reobren els tanatoris del Baix Llobregat Nord extremant la seguretat
Ampliar

Reobren els tanatoris del Baix Llobregat Nord extremant la seguretat

lunes 18 de mayo de 2020, 11:21h

L'empresa Pomfusa ha modificat la retolació dels equipaments per garantir el límit màxim de la capacitat fixat a la desescalada

El gestor dels tanatoris que donen servei a Martorell, Sant Andreu de la Barca, Abrera, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Esteve Sesrovires, Castellví de Rosanes i Collbató ha condicionat i tant les sales de vetlla com les oficines per tornar al servei amb la màxima seguretat. El gerent de Pomfusa SA Serveis Funeraris, ha explicat que "entre les mesures que hem aplicat destaquen la utilització preventiva d'ús de mascareta i de gels hidroalcohòlics, la distribució dels assistents i la desinfecció dels espais".

Així, segons Casanovas, "s'ha aplicat una nova retolació en totes les instal·lacions per garantir el límit màxim de la capacitat que exigeix la nova normativa, s'han retirat les butaques per a més d'una persona, s'ha suspès el servei de begudes de les sales de vetlla, rebosteria i dolços, i s'ha reduït l'horari d'obertura de les sales de vetlla per procedir a la neteja dels espais de totes les instal·lacions". Així, en nou horari d'obertura al públic serà de 9 a 13h i de 16 a 20h.

Tot i que la normativa vigent autoritza utilitzar les sales de vetlla amb un límit màxim de 10 persones, des de Pomfusa SA Serveis Funeraris recomana als usuaris que l'aforament no superi mai les cinc persones per sala. A les sales de cerimònies del tanatori es permet un aforament d'un terç de la seva capacitat, que oscil·la entre 30 i 40 persones segons la sala. I, finalment, la participació de familiars i amics en la comitiva en casos d'enterraments es limita a 15 persones i en la de cremació es limita a tres persones.

L'empresa està integrant un obituari per facilitar les condolences a les famílies que s'oferirà a través de les xarxes socials i que ara es visualitza a través del web pomfusa.com.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios