www.elllobregat.com
Sant Just Desvern obre la preinscrpció a l’escola bressol municipal
Ampliar

Sant Just Desvern obre la preinscrpció a l’escola bressol municipal

lunes 18 de mayo de 2020, 18:12h

Per apuntar als petits a Marrecs els pares disposen d’una nova web i una calculadora per saber els preus personalitzats

Les famílies que vulguin escolaritzar el proper curs escolar el seu fill o la seva filla a l'Escola Bressol Municipal Marrecs ja poden presentar la seva sol·licitud, des d'avui 18 de maig i fins el 29 de maig. Enguany, les sol·licituds s'hauran de fer telemàticament. Només aquelles famílies que no puguin fer la tramitació online podran fer-la presencialment, sempre amb cita prèvia.

Tota la informació sobre l'escola bressol i el procés de preinscripció es pot consultar a la nova pàgina web de Marrecs (https://marrecs.santjust.net/), la qual incorpora, també, una calculadora que mostra els preus públics que hauran de pagar les famílies el curs vinent, en funció de la renda i el nombre de persones de la unitat familiar.

Per al curs vinent, l’Escola Bressol Marrecs ofereix 56 places vacants (7 per al grup de lactants, 30 per al grup d’1 a 2 anys i 19 per al grup de 2 a 3 anys) i 3 places per a infants amb necessitats educatives específiques, una a cada grup d’edat. Les places s’atorgaran a les sol·licituds que hagin obtingut més punts en funció d’uns criteris de baremació que tenen en compte el lloc de residència o de treball del pare i/o mare i criteris socials, entre d’altres. Aquesta oferta de places, però, està condicionada a les possibles mesures que estableixi el Govern o Administració competent, respecte modificacions de ràtios i m2 per infant, de cara al proper curs.

Llistes definitives

El 15 de juny es faran públiques les llistes definitives baremades i el 18 de juny es durà a terme un sorteig públic per ordenar les sol·licituds dels infants.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto